Multiresource
Image default
Auto’s en Motoren

4 redenen om te kiezen voor het bedrijfswagen leasen

Reizen met familie of vrienden is een grote kans om de harmonie tussen iedereen te vergroten en ook om de dagelijkse stress af te verminderen en te vergeten. Het reizen met de eigen auto kan echter vaak meer stress en vermoeidheid veroorzaken. Om dit soort problemen te voorkomen, kunt u ervoor kiezen om een bedrijfswagen leasen? Zie 4 redenen voor u om deze optie te maken: 


1. Comfort

De mogelijkheid om te reizen op het moment dat u dat wilt, zonder dat u zich hoeft aan te passen aan de bustijden en dat u geen koffers hoeft te vervoeren tussen taxi’s en bagageafhandelaars, is een van de grote voordelen bij het leasen van een bedrijfswagen.

Ook zult u alleen met uw vrienden en/of familie reizen, zodat u geen problemen heeft met medereizigers die u zouden kunnen storen.

 

2. De bedrijfswagen leasen resulteert in wendbaarheid

Ga naar huis met je tassen, neem een taxi of bus, kom aan bij het busstation, stap in de bus, kom in de stad aan, neem je tassen, neem een taxi of bus naar het hotel waar je zult verblijven en neem eindelijk wat rust. Een beetje gedoe, is het niet?

Als u ervoor kiest om een bedrijfswagen leasen, kunt u al deze stappen verkorten: u vertrekt al van huis met uw koffers in de kofferbak en gaat direct naar het hotel van bestemming. De verplaatsing is veel minder en de slijtage ook. 

 

3. Economische voordelen

Het betalen van een taxi, bustarief, dan een andere taxi naar het hotel kan erg duur zijn. Vaak is het bedrag dat aan deze stappen wordt besteed hoger dan wanneer u ervoor kiest om een bedrijfswagen leasen. Zo wordt het uiteindelijk goedkoper om een voertuig te huren, zodat de waarde per persoon veel lager kan zijn.

 

4. Beveiliging

Aangezien de huurauto te allen tijde moet worden gecontroleerd, bent u ervan verzekerd dat het voertuig geen problemen zal opleveren. Toch zal het verhuurbedrijf bij onvoorziene omstandigheden het voertuig onmiddellijk vervangen. Bovendien hebben alle voertuigen een passagiersverzekering om u en uw gezin meer gemoedsrust te garanderen.

 

Bekijk hier of leasen voor jou interessant is