Abortus bij ongewenste zwangerschap

Bent u ongewenst zwanger en overweegt u om abortus te laten plegen? Dan wilt u het liefst zoveel mogelijk informatie hierover verzamelen. U wilt een goede, betrouwbare kliniek vinden waar u zich zoveel mogelijk op uw gemak voelt. Het is prettig als er mensen voor u klaar staan om u te steunen en een antwoord te geven op uw vragen. Bij abortuskliniek Bloemenhove begrijpen we dit. Onze kliniek is opgericht in 1971 en is gespecialiseerd in het bieden van hulp en behandeling bij ongewenste zwangerschap. Meisjes en vrouwen die abortus overwegen kunnen bij ons rekenen op advies en een luisterend oor.

Abortuspil of zuigcurettage

Bij Bloemenhove kliniek kunt u terecht voor het afbreken van uw zwangerschap in het eerste en tweede trimester. Wij voeren verschillende soorten abortus behandelingen uit. Aan de hand van de duur van uw zwangerschap, wordt de geschikte behandeling bepaald. Bij een zwangerschap van vijf tot acht weken kan gebruik worden gemaakt van de abortuspil. Deze wordt bij ons in de kliniek ingenomen. Hierna krijgt u medicatie mee naar huis die ervoor zorgt dat de zwangerschapsresten het lichaam verlaten. Bij een zwangerschap langer dan acht weken, wordt gebruik gemaakt van een zuigcurettage

Instrumentele abortus

Bent u 13 weken of langer zwanger, dan wordt gekozen voor een instrumentele abortus. Tot 17 weken kunt u hierbij kiezen tussen een plaatselijke verdoving of sedatie, waarbij u in slaap wordt gebracht. Bij een zwangerschap vanaf 17 weken wordt altijd gekozen voor sedatie. Welke behandeling u ook ondergaat, u kunt altijd dezelfde dag weer naar huis om te kunnen herstellen in uw eigen, vertrouwde omgeving. Wel maken we een vervolgafspraak met u voor nacontrole. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Een afspraak maken kunt u doen via het afspraakformulier op onze website, of telefonisch.

https://www.bloemenhove.nl/