Multiresource
Image default
Auto’s en Motoren

Auto leasen voor zakelijk gebruik

Het leasen van een auto voor privégebruik wordt steeds meer een geaccepteerde vorm van autobezit. Het leasen van een auto voor zakelijk gebruik is echter al vele tientallen jaren zeer normaal. Bovendien kan je met een lease auto zakelijk flink je voordeel doen als ondernemer. Zeker wanneer je hem niet voor privégebruik opgeeft. Je hebt dan alleen met zakelijke kosten te maken die goed inzichtelijk zijn. Bovendien kan je dan de auto die je nodig hebt voor jouw onderneming gemakkelijker in bezit krijgen. Je hoeft hem immers niet te kopen en hebt dus niet het hele bedrag in één keer nodig.

zakelijk auto leasen 

Een goede bedrijfswagen voldoet aan een aantal specifieke kenmerken. Zo is hij bijvoorbeeld precies geschikt om datgene te doen wat je wilt doen met jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een grote laadruimte om veel spullen en materialen te kunnen vervoeren. Dit is niet belangrijk voor een gezinsauto, maar des te belangrijker voor een bedrijfsauto. In dat opzicht is het te begrijpen dat Mercedes Sprinter lease vaak als een goede keuze wordt gezien. Dit betreft namelijk een hele collectie aan bedrijfsauto’s van verschillende vorm. Daardoor kunnen bedrijven uit allerlei branches hier voordeel mee verkrijgen. Zelfs wanneer je personen wilt vervoeren.

Gebruik van een Sprinter

Een Sprinter gebruik je op verschillende manieren, afhankelijk van het model. Wie namelijk bijvoorbeeld een taxibedrijf runt dan is een open Sprinter met daarin flink wat zitplaatsen zeer aantrekkelijk. Wie echter bijvoorbeeld een koeriersbedrijf heeft, kan beter af zijn met een dichte Sprinter met een schuifdeur. Daarnaast zijn er nog varianten met de open laadbak en met de dubbele cabine. Er is zelfs een Sprinter met een chassiscabine. Dit verklaart ook waarom de Sprinter zo populair is onder een groot aantal verschillende soorten ondernemers. Er is immers zeer flexibel mee om te gaan.

https://www.autoleasecentrale.nl/