Multiresource
Image default
Auto’s en Motoren

Auto theoriecursus van Gelijk Geslaagd in Zoetermeer

Ben je op zoek naar een goede auto theoriecursus in Zoetermeer? Meld je dan aan voor de theoriecursus van Gelijk Geslaagd. Onze theoriecursus werkt erg goed dankzij een lesmethode die uniek is. De cursus die wij aanbieden is een dagcursus, je volgt cursus en doet theorie examen op 1 dag! Iedereen wil toch wel zo snel mogelijk zijn theorie examen halen. Via Gelijk Geslaagd gaat dit je gewoon lukken!

Waarom kiezen voor Gelijk Geslaagd?

Onze eendaagse theoriecursus is voor iedereen prima te volgen. De les wordt visueel ondersteund en er komen veel praktijkvoorbeelden aan bod. Tijdens de les wordt er op een duidelijke manier uitgelegd en gesproken. Er wordt getraind met examenvragen, waarbij alle vraagsoorten aan bod komen. Door onze manier van lesgeven is de dagcursus ook zeer geschikt wanneer je problemen hebt als ADHD, faalangst, dyslexie, slechte concentratie of de Nederlandse taal nog niet optimaal beheerst. Enkele voordelen van Gelijk Geslaagd op een rijtje:

  • We oefenen de vragen en vraagstellingen van het CBR
  • Makkelijker lesstof onthouden door onze goede tips en trucs
  • Na het leren meteen examen maken zorgt ervoor dat de lesstof vers in je geheugen zit
  • De cursus is geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar
  • Zeer hoog slagingspercentage

Doordat het aantal leerlingen dat slaagt na het volgen van onze cursus zo hoog is durven wij garantie te geven. En die garantie is als volgt: heb jij het toch helaas niet gered om in 1 keer te slagen voor je theorie examen? Dan mag je de volgende cursus helemaal gratis komen volgen bij ons!

Schrijf je in en wij regelen de rest

Ben je geïnteresseerd in de eendaagse cursus auto theorie van Gelijk Geslaagd? Online inschrijven is makkelijk. Je kan een gunstige datum voor jezelf uitkiezen en aangeven op welke locatie je de cursus wilt komen volgen. Alle cursuslocaties en cursusdata staan overzichtelijk op een rijtje. Wanneer wij je inschrijving hebben ontvangen sturen we je een bevestigingsmail met de nodige informatie. Wij zorgen voor drankjes en lunch, een gereserveerde examenplek bij het CBR, en voor het vervoer naar het CBR en weer terug.

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/