Multiresource
Image default
Woning en Tuin

Betonnen stapelblokken: super veelzijdig!

Betondingen.nl, leverancier van betonproducten voor zowel bedrijven als particulieren, heeft een zeer wijd assortiment aan sierbeton en klus-betonproducten, waaronder stapelblokken. Deze stapelblokken van beton zijn multi-inzetbaar te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een muurtje, maar ook de wand voor een schuur, of afscheiding in de tuin. Ook is het misschien leuk om je eigen unieke bloemen- of plantenbak te maken. 

Omdat beton neutraal is past het gemakkelijk in elk straatbeeld en in elke tuin. Deze betonnen stapelblokken zijn uiterst duurzaam en kunnen het hele jaar onder elke weersinvloed buiten blijven. Het beton verweerd niet en is dan dus ook onderhoudsvrij.

Vele type stapelblokken

De aanschaf is goedkoop en is eventueel later weer te hergebruiken in een ander bouwwerk, aangezien de blokken jaren meegaan. De stapelblokken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en voor de wat grotere bouwwerken zijn er de mega-stapelblokken. De diverse soorten stapelblokken zijn verkrijgbaar in het grijs en antraciet, zodat ze naadloos kunnen aansluiten in je interieur.

Meer weten? Bezoek Betondingen.nl

Als je nog niet precies weet hoe je je idee vorm moet geven dan kun je contact opnemen met één van de medewerkers voor een deskundig advies. Op de website vind je volledige productomschrijvingen, afbeeldingen en uitleg terug per product terug.  

Betondingen.nl levert uit eigen voorraad. Vandaag besteld is dus morgen al in huis. En door het Thuiswinkel Waarborg Certificaat ben je gegarandeerd van de beste betrouwbaarheid en service.

Mocht je een grote hoeveelheid stapelblokken nodig hebben dan is dit ook geen probleem. Je kunt gemakkelijk betalen via Ideal of PayPal. Al vele klanten gingen je voor en deze zijn allemaal uiterst tevreden over de service van Betondingen.nl.

https://www.betondingen.nl/stapelblokken/