Multiresource
Image default
Dienstverlening

Bij Mango Mobility bent u verzekerd van eerlijke prijzen en goede service

Een tweedehands scootmobiel is soms een beter idee dan een nieuwe. Als u nu al weet dat u het voertuig niet voor altijd, maar voor een korte periode nodig heeft bijvoorbeeld. En ook als u van plan bent op de aanschafkosten te besparen. Tweedehands modellen zijn verkrijgbaar voor een kleine €600,00 en ook voor ruim €2500 en ruim €2800. Het hangt allemaal af van het model dat u kiest.

We geven een paar voorbeelden. De Quingo Toura is een heel comfortabele scootmobiel met zijwielen. Hij wordt geroemd om de vering. Er zijn in totaal vijf wielen en dat zorgt voor enorm veel stabiliteit. De grote kapiteinsstoel en ruime boodschappenmand vallen ook goed in de smaak. De Luggie is weer een heel ander exemplaar. We hebben het hier over de lichtste vouw scootmobiel ter wereld. Hij is klein, wendbaar en prima geschikt voor weekendjes weg en vakanties.

Stromer e-bike

Een Stromer in Utrecht kopen. Is dat uw plan? Mango Mobility is u graag van dienst. Stromer is een merk e-bike dat erg gewild is. Op mangomobility .nl ziet u foto’s en beschrijvingen van alle leverbare Stromers. De S2-TS is via uw smartphone te bedienen. Hij heeft een accucapaciteit van zeker 983 Wh en het schakelen gaat automatisch. Deze Stromer is voorzien van een Shimano derailleur van elf versnellingen. De Magura hydraulische schijfremmen zijn extreem veilig. U kunt op deze Stromer mooie ritten maken van zeker 150 kilometer.

Mango Mobility hecht veel aandacht aan service. Weet u trouwens waar de naam vandaan komt? Mango? Man en go, oftewel mens in beweging! Alle producten van Mango Mobility zijn volledig elektrisch. En daarmee draagt deze firma substantieel bij aan een betere, schonere, rustigere wereld. Als u een aanschaf doet via mangomobility.nl bent u verzekerd van uitstekende garantievoorwaarden. Allereerst 2 jaar en in sommige gevallen zelfs 5 jaar productgarantie. De garanties op afzonderlijke onderdelen -zoals accu’s- verschillen en zijn niet eenduidig aan te geven.

 

https://www.mangomobility.nl/