Multiresource
Image default
Woning en Tuin

Bouw zelf gemakkelijk een houten overkapping op maat met een kant-en-klaar bouwpakket

Als je een beetje handig bent dan kun je gemakkelijk een houten overkapping of veranda op maat maken met een bouwpakket. Zoek de juiste materialen en maak een bouwtekening met de juiste maten en afwerkingen voor een stevige en stabiele constructie. Om alles helemaal zelf uit te zoeken neemt dus veel tijd en moeite in beslag, zelfs wanneer je handig bent. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een kant-en-klaar bouwpakket voor bijvoorbeeld een Douglas overkapping. Het bouwpakket van Doe Het Zelf Veranda omvat alles wat je nodig hebt! Bestel het bouwpakket, dan heb je in een handomdraai een houten overkapping of veranda op maat in jouw tuin staan!

Stel jouw ideale houten overkapping op maat samen met diverse accessoires

Bij Doe het Zelf Veranda heb je een ruime keuze aan diverse bouwpakketten en accessoires om een houten overkapping of veranda volledig op maat samen te stellen. Kies je bijvoorbeeld voor het bouwpakket van een Douglas overkapping met zonnepanelen voor een duurzame toekomst? Of heb je liever een tuinoverkapping met zonnewering, zodat je in de zomer kunt schuilen voor de felle zon? Personaliseer een overkapping met de gewenste accessoires en creëer de houten overkapping van jouw dromen, dan gaan de specialisten vervolgens voor je aan de slag! Je hoeft niet meer zelf te puzzelen met afmetingen en te zoeken naar onderdelen met een samengesteld bouwpakket.

Met de bijgeleverde montagehandleiding bouw je een overkapping gemakkelijk zelf

Alle bouwpakketten van veranda’s, overkappingen, glazen schuifwanden en gootsystemen worden geleverd met een heldere montagehandleiding. Met een bouwpakket en een duidelijke handleiding wordt het monteren van een Douglas overkapping een stuk eenvoudiger. De handleidingen zijn opgesteld door een ervaren team die jarenlange ervaring hebben met de montage van overkappingen, lichtstraten en nog veel meer. Bespaar jezelf tijd en moeite, bestel een kant-en-klaar bouwpakket en profiteer van de gratis levering! Het pakket wordt gratis bij je thuisbezorgd en bespaart je dus een hoop kopzorgen.