Multiresource
Image default
Woning en Tuin

Buitengesloten? Geen reden tot paniek!

Het overkomt iedereen wel eens. Je moet vroeg in de ochtend je kinderen naar school brengen en daarna gelijk door naar je werk. Doordat je haast hebt, vergeet je je sleutels te pakken. Wat nu? In paniek denk je na over alle mogelijkheden, maar niets lijkt realistisch. Wat moet je nu doen en hoe kom je straks weer binnen? Dankzij Slotenprobleem Kwijt hoef je niet in paniek te raken. Jouw lokale slotenmaker lost jouw slotenprobleem in een mum van tijd op!

Wat kun je zelf al doen wanneer je jezelf hebt buitengesloten?

Wanneer je jezelf hebt buitengesloten, kun je eerst zelf proberen om je huis weer in te komen. Met deze aanwijzingen kom je wellicht al een stuk verder:

  • Heb je een achterdeur en kun je via de achterdeur naar binnen?

  • Heb je ergens een reservesleutel? 

  • Staat er ergens een raampje op een kier waardoor je naar binnen kunt?

  • Kun je met een voorwerp de deurklink via de brievenbus open klikken?

Mochten deze tips toch niet werken? Dan is het verstandig om een slotenmaker in te schakelen. Bij Slotenprobleem Kwijt werken we met lokale slotenmakers. Hierdoor staat jouw lokale slotenmaker zo bij jou aan deur. 

Wat kan een slotenmaker voor mij betekenen?

Onze slotenmakers beschikken over verschillende hulpmiddelen om het slot open te krijgen. Daarnaast werken ze specifiek op iedere situatie door van tevoren de nodige vragen te stellen om een beeld te krijgen van jouw slotenprobleem. Hierdoor weet de slotenmaker de juiste gereedschap en onderdelen mee te nemen. Bovendien doet de slotenmaker nooit iets zonder het met jou te overleggen. Er is dus altijd sprake van goed overleg, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. 

Wat zijn de kosten voor het openen van een slot?

Doordat een slotenprobleem per situatie kan verschillen, werken wij niet met een vast tarief. Wel kunnen wij een indicatie geven van de kosten door met elkaar in gesprek te gaan. De kosten worden dan bepaald aan de hand van:

  • Je woon/werkplaats 

  • Betreft het een calamiteit?

  • De benodigde materialen en arbeidsuren

  • Ernst van het probleem

Heb jij dus een slotenprobleem en sta je buitengesloten? Neem dan gelijk contact op door te bellen of te mailen. De slotenmaker uit jouw buurt staat klaar om jou te helpen!