Multiresource
Image default
Dienstverlening

Creëer als single onvergetelijke herinneringen tijdens unieke groepsreizen

Ben je gek op reizen en wil je graag nieuwe plekken ontdekken, maar ben je single en wil je niet in je eentje op vakantie gaan? Dan zijn single groepsreizen de ideale oplossing. Met single groepsreizen heb je als single de mogelijkheid om samen met andere singles op vakantie te gaan voor een onvergetelijke reis. One2gethertravel is een specialist op het gebied van verschillende soorten vakanties, waaronder single groepsreizen. Tijdens een vakantie bij deze specialist ga je op reis met een groep van 20 mensen die in dezelfde levensfase zitten als jou. Zo ervaar je het unieke groepsgevoel met veel gezelligheid, maar kun je ook op jezelf zijn wanneer jij dit wilt.

Jij beslist zelf wat je wilt doen

Wanneer je voor een van de single groepsreizen kiest die One2gethertravel organiseert, ben je nergens toe verplicht. Je gaat op reis met een groep andere singles en leert op een leuke manier nieuwe mensen kennen. Zij bieden verschillende excursies en activiteiten aan waaraan je kunt deelnemen en kiest zelf welke activiteiten jij leuk vindt. Wanneer je het gezellig vindt, kun je ervoor kiezen om een kamer te delen met een van je reisgenoten, maar ook een kamer voor jezelf behoort tot de mogelijkheden. Bij deze specialist heb je de keuze uit verschillende leuke single reizen naar mooie bestemmingen, zoals Lapland, Zweden of het warme Spanje.

Ervaar of een single reis iets voor jou is

Lijkt het jou wel wat om met een van de single groepsreizen van One2gethertravel mee te gaan? Bekijk dan de verschillende opties en kies jouw favoriete bestemming. Bij twijfel kun je altijd kiezen om eerst op een leuke shortbreak te gaan. Dit is een korte vakantie waardoor jij erachter komt of het single reizen met andere singles iets voor jou is. Natuurlijk staan de medewerkers van dit bedrijf ook altijd voor jou klaar om je meer te vertellen over de single reizen en om je vragen te beantwoorden.