Multiresource
Image default
Woning en Tuin

Dakgootreparatie door De Zinkspecialist

Uw waterafvoer

Het is belangrijk dat uw waterafvoer aan huis helemaal in orde is. Toch kunnen er problemen ontstaan, als u al lang in uw huis woont. Een zinken dakgoot kan gaan lekken of de afvoerpijp voldoet niet, zoals als het hoort. Heeft u een zinken dakgoot, dan is het belangrijk dat u een loodgieter benadert die goed met zink kan werken. Gaat een zinken dakgoot lekken en moet deze gemaakt of vervangen worden, dan heeft u een goede zinkspecialist nodig. In midden- en zuid Nederland kunt u gebruik maken van de De Zinkspecialist. De Zinkspecialist is het bedrijf dat in Nederland alleen maar werkt aan zinken dakgoten en andere werkzaamheden waar zink bij wordt gebruikt.

Het werk van de De Zinkspecialist

Het is belangrijk om een goede vakman te nemen voor het werk aan uw dakgoot. Voor een goede vakman maakt het niet uit of u nu een mast- of bakgoot heeft. De beugels waarmee een dakgoot moeten worden bevestigd, kunnen door de vakman op maat worden gemaakt. Ook een dakgoot vervangen zal geen probleem zijn. Wanneer u de vakman laat komen voor een dakgoot vervangen, dan zal hij eerst het geheel inspecteren. Daarna zal hij een vrijblijvende offerte voor u opmaken en met u goedkeuring aan het karwei beginnen. Er zijn tegenwoordig ook veel dakgoten die uit het zicht worden weggewerkt. Ook deze kan hij vervangen of maken. Wanneer u zinken dakgoten heeft, is het verstandig om ook zinken afvoerpijpen te nemen. De uitstraling van de waterafvoer zal er mooier op worden.

Soorten dakgoten

De soorten dakgoten die in de praktijk hoofdzakelijk worden gebruikt zijn mast- en bakgoten. Een mastgoot heeft de vorm van een halve cirkel en een bakgoot is over het algemeen rechthoekig. Omdat zowel de grootte als de vorm van iedere dakgoot niet hetzelfde is, worden deze op maat gemaakt. Dat geldt ook voor de beugels van de dakgoot. Daarom is een dakgoot vervangen over het algemeen echt vakwerk. Daarvoor kunt u terecht bij De Zinkspecialist.

Een lekkage bij de dakgoot

Wanneer u ziet dat de dakgoot lekt, kunt u eerst kijken of u precies de plaats van de lekkage kunt ontdekken. Wanneer de lekkage wordt veroorzaakt door een klein gaatje, dan kunt u dat over het algemeen nog wel zelf repareren. Is het een groter gat, dan kunt u beter De Zinkspecialist benaderen. Ze komen eerst langs om te kijken en de prijs te bepalen om de lekkage te verhelpen. Met uw goedkeuring zullen ze dakgoot weer herstellen.

https://www.dezinkspecialist.nl