Multiresource
Image default
Dienstverlening

De huizenprijzen blijven stijgen, laat een makelaar je helpen tijdens de verkoop

Door het huizentekort stijgt de prijs van huizen steeds meer, dit komt door de hoge vraag naar huizen. Al voor een langere tijd is er een tekort aan huizen in Nederland en dit lijkt niet snel te veranderen. Het is dus echt een vraag en aanbod kwestie, de vraag is hoger dan het aanbod dus stijgt de prijs. Door hulp van een makelaar weet je hoeveel een huis echt waard is en zet je hem dus niet voor te veel in de markt. De makelaars van Makelaar Den Haag bekijken met een kritische blik naar je woning om de perfecte vraagprijs vast te stellen. 

Huis in de markt zetten

Om een huis goed te verkopen moet deze ook goed in de markt staan, de enige manier hoe je dat kan doen met een huis is door goed te adverteren. Makelaar Den Haag maakt daarom gebruik van foto’s en video’s van de beste kwaliteit. Door deze foto’s en video’s te maken kan de potentiële koper al goed zien hoe het huis eruit voordat ze komen bezichtigen. Door een goede tekst bij de advertentie te plaatsen en deze te plaatsen op de juiste websites. 

Onderhandelen

De makelaars van Makelaar Den Haag zijn erg goed in het onderhandelen over prijzen en het ingaan op biedingen. Het belangrijkste is om de beste prijs voor jou uit de onderhandelingen te halen. Er wordt altijd nauw contact gehouden en je bent van alles op de hoogte. Doordat Makelaar Den Haag de juiste netwerken heeft wordt alles netjes en goed geregeld rondom de verkoop van jouw huis.

Oplossen van papierwerk

Bij het verkopen van een huis komt veel papierwerk kijken waarvan belangrijk is dat alles klopt, door dit uit te besteden aan een makelaar weet je dat alle documenten netjes worden aangeleverd en op juiste plekken terecht komen.