Multiresource
Image default
Zakelijk

De specialist op het platte dak; Kewodak!

Heeft u een huis met een plat dak? Dan weet u waarschijnlijk wel dat platte daken iets kwetsbaarder zijn dan schuine daken. Een lekkage op het dak kan snel ontstaan en daarom is goed onderhoud en reparatie van uw platte dak erg belangrijk. Hiervoor wilt u een goed en betrouwbaar dakdekkersbedrijf Leiden in kunnen schakelen. Kewodak heeft al vele platte daken in deze stad aangelegd, onderhouden en gerepareerd. In het geval van lekkage kunnen wij direct voor u klaar staan om uw dak volledig te herstellen. U kunt hiervoor dag en nacht rekenen op de service afdeling van Kewodak, waar ook in Nederland.

Kewodak professionals

Bij Kewodak zijn we al jarenlang gespecialiseerd in alles wat met platte daken te maken heeft. Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen rekenen op onze professionele aanpak en betrouwbare service. U kunt ons inschakelen voor grote en kleine projecten en u profiteert van  garantie op onze werkzaamheden. Wij kunnen verschillende soorten platte daken voor u aanleggen. Daarnaast levert Kewodak ook vakwerk als het gaat om de aanleg van een daktuin of dakterras. Denkt u eraan om zonnepanelen op uw dak te laten plaatsen? Ook dan bent u bij Kewodak aan het goede adres.

Dakdekker Lisse 

Kewodak is gevestigd in Alphen aan den Rijn en kan u van dienst zijn in alle omliggende steden. Dus ook voor een dakdekker Lisse kunt u bij ons terecht. Neem in geval van een lekkage, of ander soort schade aan uw dak, direct contact met ons op. Wij kunnen dan direct onze vakmensen naar u toe sturen om uw dak zo snel mogelijk te repareren. Wacht zeker niet te lang met het laten repareren van uw dak. Dit kan de schade verergeren, waardoor de kosten voor reparatie oplopen. Neem voor meer informatie, of het maken van een afspraak gerust contact met ons op.

http://www.kewodak.nl/