Multiresource
Image default
Dienstverlening

Deursloten – een kijkje achter de schermen

 

Deursloten – een kijkje achter de schermen

Alleen al het noemen van deursloten kan beelden in uw hoofd brengen van zware metalen deuren met grote sloten die slechte dingen buitenhouden. En dat is precies waar ze voor zijn: hun belangrijkste doel is om slechte dingen buiten te houden een alleen het goede binnen te laten. We hebben nu, in deze met technologie gevulde era, een moment bereikt waarin mensen toetsloze toegangssloten gebruiken, te beginnen met een technologie genaamd het cilinderslot.

De slotenevoluties ontsprongen uit het simpele hangslot en de cylinder en hebben nu de metamorphose ondergaan tot de nieuwe en verbeterde toetsloze deursloten: een nieuwe manier om veiligheid voor uw familie te garanderen en de maximale beveiliging voor uw huis, bezit en leven. De toetsloze deursloten zijn de laatste toevoeging aan de modernste deurslotsystemen. Ze worden ook wel de toetsloze beveiligingssloten genoemd, en doen precies wat hun naam al zegt: ze zorgen voor meer veiligheid. Toetsloze beveiligingssloten zijn duur, maar wanneer u de prijs opweegt tegen de rust en de extra beveiliging die u ervoor terug zal krijgen zult u erop uitkomen dat het het absoluut waard is.

Slotenmaker Lockecure biedt Toetsloze beveiligingssloten die biometrieke en retinale scantechnieken gebruiken om u meer veiligheid te geven. Deze sloten maken gebruik van een scala aan manieren om te authentificeren wie er binnenkomt, zoals cijfercodes, biometriek, wachtwoorden en zinnen.

Deze toetsloze slotsystemen worden gebruikt om gebouwen en huizen binnen te gaan. Als u deze deuren wil openen moet u eerst de juiste code invoeren om het slotsysteem te deactiveren. Er zijn er ook die reageren op stemmen of die uw vingerafdruk gebruiken. De laatsten worden vaak gebruikt in het geval van hogegraadsbeveiliging. De toetsloze deursloten zijn ontworpen om u de hoogste beveiliging te bieden, en worden ook wel gebruikt in banken en andere plaatsen met belangrijke veiligheidsfuncties.

Het toetsloze deurslot is het slotsysteem van de toekomst.

Deze technologie is beschermd tegen geknoei en kan niet ontmanteld worden door anderen dan het bedrijf door welke het is gemaakt, en zelfs hiervoor hebben zij special codes nodig. De passcode wordt over het algemeen vaak veranderd om ervoor te zorgen dat het systeem blijft werken.

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam