Dit kan je verwachten als je de opleiding Voetreflexologie gaat volgen

Heb je wel eens gehoord van de opleiding Voetreflexologie? En houd je ervan om mensen te helpen? Total Health is de specialist op het gebied van opleidingen betreft de Chinese geneeskunde in combinatie met Westerse filosofieën. De missie van de academie luidt als volgt: ‘de kwaliteit van leven op een ontspannen, professionele, prettige en duurzame wijze bevorderen waarbij vitaliteit, gezondheid en fit blijven hoog in het vaandel staan’. Om deze missie na te streven, heeft Total Health een unieke werkwijze ontwikkeld wat zorgt voor een dieper inzicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Hierbij wordt gebruikgemaakt van bijhorende therapievormen, ervaren therapeuten, professioneel lesmateriaal, nascholing, interessante workshops en persoonlijke begeleiding. De combinatie van theorie en praktijk geeft jou een andere kijk op gezondheid en innerlijke rust.

Voor wie is een opleiding Voetreflexologie geschikt?

Wil je de massagetechnieken voor voetreflexologie onder de knie krijgen? Kies dan voor de opleiding die écht bij je past. De opleiding Voetreflexologie is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in gezondheid en massagetechnieken om lichaam en geest te bevorderen. Daarnaast vind je het interessant om meer te weten over de samenhang tussen lichaam en geest om anderen hiermee te helpen. Ook als je in de toekomst je eigen massagebedrijf wilt opzetten, is de opleiding Voetreflexologie van Total Health een echte aanrader! Twijfel je nog of de opleiding Voetreflexologie iets voor jou is? Volg dan een gratis kennismakingsworkshop. Ben je wel geïnteresseerd in Chinese geneeskunde, maar wil je je niet alleen richten op voetreflexologie? Bekijk dan eens een van de andere opleidingen zoals Kruidengeneeskunde, Chinfood Voedingsleer of Accupunctuur.

Wat is voetreflexologie?

Met voetreflexologie zorg je er onder andere voor dat de doorbloeding in je voeten optimaal is. Waar dit goed voor is? Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit. Wist je bijvoorbeeld dat het hele lichaam in de voeten weerspiegeld wordt? Lijkt het jou interessant om de massagetechnieken onder de knie te krijgen en meer over de samenhang tussen lichaam en geest te weten? Dan is een opleiding Voetreflexologie echt iets voor jou! Bekijk het huidige lesrooster voor de verschillende leslocaties en schrijf je vandaag nog in bij Total Health.