Multiresource
Image default
Hobby en vrije tijd

E liquid kopen voor uw elektrische sigaret

Bij Slimroken kunt u E liquid kopen voor uw elektrische sigaret. Hier vindt u liquids van verschillende originele A-merken en van hoge kwaliteit. Kwaliteit is erg belangrijk. Niet bij de elektrische sigaret zelf, maar ook bij de E-liquid. Kwaliteit is belangrijk, omdat er dan nauwkeurig gewerkt wordt met ingrediënten die goedgekeurd zijn en voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die E-liquids hebben. Bovendien komt kwaliteit uit een ISO gecertificeerde fabriek. Slimroken kan u dit verzekeren en staat garant voor deze kwaliteit. Zo bent u altijd verzekerd van een goede E-liquid.

De coil is erg bepalend voor de dampervaring

De coil bepaald voor een groot gedeelte de dampervaring. Het neemt de E-liquid in de tank op met speciaal wick materiaal, zoals Japans katoen, en wordt vervolgens omgezet in damp door het activeren van de gloeidraad. Coils zijn echter in verschillende Ohmages verkrijgbaar. Dit varieert van 0.1Ohm tot en met 2.0Ohm. Hoe lager het Ohmage hoe groter de damproductie en hoe milder de smaak. Hoe hoger het Ohmage hoe lager de dampproductie en hoe sterker de smaak en hoe groter de throathit. En hoe lager de weerstand van de coil hoe meer E-liquid de elektrische sigaret verbruikt. Coils met een hoger Ohmage geven meer het idee dat je normale sigaret rookt, als gevoel in de keel en met een lager Ohmage heb je meer het gevoel dat je een waterpijp rookt. Maar dan zonder tabak!

Welke coil moet ik kiezen?

Welke coil u moet kiezen is daarom ook volledig afhankelijk van wat voor type damper u bent en waar u de elektrische sigaret voor gaat gebruiken. Veel dampers hebben meerdere elektrische sigaretten, zodat zij kunnen afwisselen tussen beide dampervaringen. Kijk ook altijd even wat voor clearomizer (tank) u in bezit heeft, want coils zijn (bijna altijd) voor één specifieke tank gemaakt. Dit staat op de webshop van Slimroken overal aangegeven!

https://www.slimroken.nl/