Multiresource
Image default
Dienstverlening

Eén adres voor alle dak-zaken

Ze hebben meer dan 30 jaar ervaring in de dak-business, De Dakmakers. En al die kennis en ervaring gebruiken ze dag in dag uit om klanten echt goed van dienst te zijn. Heeft u advies over daken nodig? U bent van harte welkom bij De Dakmakers. Dat geldt ook als u nog geen klant bent en als u met een acuut dak-probleem zit. Situaties waar De Dakmakers dagelijks mee te maken hebben zijn onder meer de volgende:

  • een boom op het dak;
  • een dak-beschadiging na blikseminslag;
  • lekkages na een storm, regen en hagel;
  • een verwoest dak als gevolg van een brand.

Aan de andere kant kan het soms ook wenselijk zijn een dak te vernieuwen of aan te passen zonder dat sprake is van een noodsituatie. Zo is het tegenwoordig erg in trek een jacuzzi te laten plaatsen op een plat dak. Daken verduurzamen door het aanbrengen van zonnepanelen, houtsnippers, mos of bomen is anno nu ook heel gangbaar. Kortom wat er ook moet gebeuren aan het dak, De Dakmakers weten er wel raad mee.

Dag en nacht service, 7 dagen per week

All in dakonderhoud dat is exact wat u krijgt bij De Dakmakers. We hebben het dan over een 24/7 service, advies, onderhoud én reparatie. Huidige klanten geven De Dakmakers een prachtige 8,8 als beoordelingscijfer en dat spreekt natuurlijk voor zich. Het online blog is interessant als u wat meer wilt weten over daken in het algemeen en de activiteiten van De Dakmakers in het bijzonder.

Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: isolatie van platte daken, het voorkomen van een lekkage door heftige regenbuien en dak-veiligheid. De Dakmakers zijn gevestigd aan de Kalkovenweg 58 in Alphen aan den Rijn. Het telefoonnummer is 085-0220680. Mailt u liever? Gebruik dan info @ dakmakers.nl. Een beetje bedrijf kan niet zonder Whatsapp-nummer, dus bij deze: 06-19610327. Zet het gerust in uw telefoon, dan kunt u De Dakmakers in ieder geval direct bereiken als het echt nodig is!

http://www.dakmakers.nl/