Multiresource
Image default
Dienstverlening

Een bijzondere collectie trouwringen

Een trouwring is een uniek sieraad. Het symboliseert namelijk de liefde tussen u en uw partner. Er is eigenlijk geen ring die zoveel emotionele waarde heeft dan een trouwring. Daarbij is het de bedoeling dat u de trouwring voor een langere tijd gaat dragen, het moet dus een ring zijn die helemaal aan uw wensen voldoet. Wat trouwringen betreft hebben wij een uitgebreide, maar zeker ook een bijzondere collectie. Met deze ringen kunt u uw liefde voor elkaar op een speciale manier bezegelen. Veel van de modellen uit onze collectie zijn door onze eigen edel smederij gemaakt. Daarnaast hebben we nog een aantal modellen die door collega goudsmeden zijn ontworpen. Natuurlijk hebben wij hier ook met zorg gekozen voor de bijzondere modellen.

Onze edelsmid ontwerpt graag uw ringen

Kunt u niets vinden in de bestaande collectie, dan kan onze goudsmid uiteraard ook speciale trouwringen voor u maken. Hier nemen we uitgebreid de tijd voor in onze ateliers. Samen met u, ontwerpt de edelsmid de ringen die volledig aan uw wensen en voorkeuren voldoen. Het maakt hierbij niet uit of het om trouwringen van witgoud gaat of een ander edelmetaal, met of zonder inleg, twee identieke ringen of niet. De goudsmid staat u altijd terzijde met een vakkundig en betrouwbaar advies. U kunt hiervoor een afspraak maken in de trouwringenstudio in Amersfoort of het atelier in Veenhuizen. Ook de aankoop van de ringen geschied altijd op een van deze twee locaties. We kunnen de ringen eventueel wel wereldwijd aangetekend verzenden en Bijzondere trouwringen neemt hiervoor alle verzendrisico’s op zich. 

Kom gerust kijken in onze ateliers

Op de website van bijzonderetrouwringen.nl krijgt u al een goed beeld van onze bijzondere exemplaren. Maar in onze ateliers kunt u de gehele collectie bekijken. Trouwringen in Amersfoort uitzoeken of in Veenhuizen betekent dat u hier volledig op uw gemak de ringen kunt passen of eventuele wensen voor aanpassingen kunt aangeven. Wij delen graag ons vakmanschap en onze passie voor trouwringen met u.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/