Multiresource
Image default
Auto’s en Motoren

Een nieuw onderdeel nodig voor je VW Classic? Check www.paruzzi.com

Misschien kun jij de volgende Kever onderdelen gebruiken: een bumper, vooras, uitlaat, remmen of velgen. Deze en veel meer parts liggen klaar om verzonden te worden in de Paruzzi opslaghal in Yerseke. Je kunt het complete aanbod online bekijken. Gericht zoeken doe je binnen de aangebrachte rubrieken. We nemen transmissie als voorbeeld. Transmissie is een ander woord voor overbrenging.  Het is een verzamelnaam voor allerlei technieken waarmee vermogens overgebracht en omgevormd kunnen worden. Vermogen staat in dit geval voor de natuurkundige grootheid van energie per tijdseenheid. De eenheid is wattage. Inmiddels verouderd is paardenkracht als eenheid van vermogen. Dit zijn de belangrijkste groepen als het om overbrenging gaat: elektrische, hydraulische, mechanische en  pneumatische overbrenging. Transmissie items die veel verkocht worden bij Paruzzi zijn onder meer: kogellagers, naaldlagers, een versnellingsbak en schakelbehuizingen.

BRM velgen zijn van de hoogste kwaliteit. De velg wordt gemaakt door EMPI. Ze zijn leverbaar in compleet verchroomd en hoogglans zwart. De specificaties staan per model online vermeld. Ook lees je op www.paruzzi.com hoeveel er nog voorradig zijn. Als je vandaag bestelt, wordt een en ander de eerstvolgende werkdag afgeleverd. Dit geldt overigens voor alles dat Paruzzi in de magazijnen heeft liggen. Als je het interessant vindt regelmatig op de hoogte gehouden te worden van nieuwe artikelen dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Je krijgt ‘m een keer of twee per maand gemaild. Om een indruk te krijgen, zijn oudere nieuwsbrieven online in te zien. Ze worden zo opgemaakt dat ze zowel op een groot scherm (desktop en laptop) als op kleinere schermen (tablet, smartphone) goed leesbaar zijn.

Tot slot de contactgegevens van het Paruzzi helpcenter. Je kunt de medewerkers raadplegen met vragen over een bepaald product, je order, garantievoorwaarden et cetera. De telefoon wordt op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur opgenomen. Dit is het nummer: 0113-503555. Vind je het prettiger per email te communiceren, gebruik dan sales@paruzzi.com. Mails worden op dagelijkse basis gelezen en beantwoord.

https://www.paruzzi.com/nl