Multiresource
Image default
Entertainment

Een tent voor elk evenement

Ben je van plan om te trouwen, gefeliciteerd! Wanneer je de touwtjes in eigen handen wilt nemen en deze bruiloft helemaal zelf wilt gaan regelen, dan kan Huurtent Nederland hier wellicht iets in beteken. Dit bedrijf huurt namelijk diverse soorten tenten. Van een kleine oppervlakte tent tot een enorme tent met zeer grote afmetingen, het is hier allemaal te vinden. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om zelf deze aanschaf te doen. Alleen kopen kost veel en voor de paar keer dat een tent opgezet gaat worden is zonde van het geld. Bovendien moet je dan wel de ruimte hebben om dit obstakel op te kunnen bergen voor de tijden dat deze tent niet nodig is. 

 

Diverse modellen

Wanneer je op zoek bent naar een goede Huurtent Nederland, dan ben je hier bij Tend Tentverhuur aan het juiste adres. Zij hebben een enorm assortiment waaruit een keuze gemaakt kan worden. Kies je voor een stretchtent, of ga je liever voor een pagodetent het is hier allemaal te huur. Een pagodetent is een apart model. Dit model heeft een geweldig mooi puntdak en geeft hierdoor een chique uitstraling. Vooral bij een trouwerij staat deze tent geweldig.

Niet alleen worden er goede en stevige tenten verhuurd, ook aan de veiligheid wordt gedacht. Alle tenten die worden verhuurd hebben een brandwerend doek en hebben een M2-zeildoek certificaat.