Multiresource
Image default
Woning en Tuin

Eikenhouten tafel

Trends en hypes zijn ook bij woninginrichting van alle dag. Sommige trends slaan langdurig aan en andere vergeten we het liefst zo snel mogelijk. Er zijn echter van die dingen die tijdloos zijn. Materialen die altijd goed staan, welke interieurstijl je ook hebt gekozen.

Eikenhout is zo een materiaal dat van alle tijden is. Eikenhout geeft warmte aan je interieur. Door de veelzijdigheid kun je het in elk design inpassen. Bovendien zijn meubels van eikenhout van superieure kwaliteit. Er is weinig zo mooi als een robuust eikenhouten tafel. 

Een eikenhouten tafel past altijd

Jouw interieur kan niet zonder tafel. Je zult een hoop tijd doorbrengen aan de eettafel. Een woonkamer zonder tafel is moeilijk voor te stellen. En kunnen we nog zonder een goede werktafel? Als tafels zo onmisbaar zijn, kunnen we maar beter een tafel kiezen die er een beetje mooi uitziet. Dan kom je –als vanzelf- al snel terecht bij een mooie eikenhouten tafel.

Kies een tafel met een blad uit robuust eikenhout en elegante eikenhouten poten. Dit past perfect binnen een landelijk interieur. Wil je juist een stoere tafel die past binnen een industrieel interieur? Dan combineer je een stoer stuk eikenhout met een stevig metalen onderstel.

Eikenhouten tafel op maat laten maken

Bij  Tafels99 hebben we een passie voor het maken van mooie dingen. Onze webshop www.tafels99.nl biedt een ruime keuze gave eikenhouten tafels. Maar wat we het liefst doen is unieke meubels maken.

In onze visie moet elk meubelstuk iets toevoegen aan je interieur. Elke eikenhouten tafel moet perfect passen in jouw huis. Daarom worden we zo enthousiast als we de vraag krijgen om een eikenhouten tafel op maat te maken. We gaan graag met jou in gesprek om de perfecte tafel samen te stellen.

Dat begint natuurlijk met de keuze voor het eikenhouten tafelblad en je favoriete onderstel, maar daarmee zijn we er nog niet. Neem wat foto’s mee van je huidige interieur en we kunnen je advies geven over kleur en afwerking van jouw eikenhouten tafel. Gaan we voor een lichte, of juist een donkere olie of lak? Wil je kleuraccenten aanbrengen, of juist de natuurlijke uitstraling naar voren halen?

Dankzij onze schat aan ervaring kunnen we je bij je keuzes goed adviseren. En als de keuzes gemaakt zijn, gaan we direct voor je aan de slag. Gewoon, in ons eigen meubel-atelier.

Een eikenhouten tafel: uniek, speciaal voor jou

Omdat we jouw eikenhouten tafel zélf maken weet je zeker dat jouw keuzes op de juiste manier verwerkt worden. Na het adviesgesprek weten we precies wat je zoekt en we volgen jouw wensen nauwgezet. Zo weet je dat jouw eikenhouten tafel uniek is. Speciaal voor jou. Speciaal van jou.