Ga alleen voor gebruikte freesmachines van een bekend merk

Mogelijk bespaart u flink wat geld door het kopen van gebruikte freesmachines. Voorwaarde is dan wel dat u er op let dat u een goede gebruikte freesmachine koopt. Kies bijvoorbeeld alleen voor gebruikte machines wanneer het om bekende merken als Deckel, TOS, Bridgeport, of Schaublin gaat. Dan is er nog de verkopende partij. Die moet u kunnen vertrouwen. Een bedrijf dat netjes met zijn klanten omgaat, houdt het vrijwel altijd langer uit dan een bedrijf dat klanten belazert. Met ruim 25 jaar ervaring mag u er bij Keetels Metaalbewerkingsmachines dan ook vanuit gaan dat deze leverancier alleen het beste wil.

Wist u dat u gebruikte freesmachines ook in de showroom kunt bekijken?

Met gebruikte freesmachines kunt u op een goedkope manier aan nieuwe productiemachines komen. Dan moeten deze machines natuurlijk wel langere tijd meegaan. En in de tijd dat u ze gebruikt moet u er ook van op aan kunnen dat deze machines blijven werken. U zult maar stil komen te liggen tijdens de piekperioden! Dat zou een ramp zijn. Daarom gaat u altijd gebruikte freesmachines kopen bij een bedrijf dat een eigen showroom heeft. Zo kunt u iedere machine zelf inspecteren voordat u al dan niet overgaat tot aankopen. En laat dat nou precies de reden zijn dat u langskomt bij Keetels Metaalbewerkingsmachines.

Kies voor een bedrijf dat u een demonstratie biedt bij het kopen van gebruikte freesmachines

Personeelskosten en afschrijvingskosten zijn vaak de grootste kostenpost binnen bedrijven. Zou u hier ook wel minder aan uit willen geven? Nou, dat kan ook, wanneer u langskomt bij Keetels Metaalbewerkingsmachines. Dit bedrijf onderscheidt zich door uitstekende gebruikte freesmachines aan te bieden. Hoe u daar zeker van kunt zijn? Door een unieke dienst van deze experts. In de showroom kunt u alle aantrekkelijk geprijsde machines ‘in actie’ zien tijdens een demonstratie. U bent zo zelf de beoordelaar van de kwaliteit van een freesmachine. Kies voor zekerheid én een aantrekkelijke prijs. Kies voor Keetels Metaalbewerkingsmachines. Bel vandaag nog voor een afspraak, of ga gewoon langs.