Multiresource
Image default
Woning en Tuin

Ga je egaliseren of betegelen? Koop de beste afwerkmaterialen bij egaline.online

Wanneer je een nieuwe vloer gaat leggen is het aan te raden om eerst te controleren of de ondervloer geen gaten of oneffenheden bevat. Wanneer je deze oneffenheden niet egaliseert, ga je dit altijd terugzien als de vloer is gelegd. Daarom kun je bij een oneffen in de ondervloer het beste egaline kopen. In de webshop van egaline.online vind je diverse voordelige egalisatiemortels van topkwaliteit om je ondervloer perfect mee te egaliseren. In het assortiment hebben ze het merk Atlas, Excel en Quartzline. Van het merk Atlas heb je nog verschillende soorten om uit te kiezen.

Atlas Egaline

Atlas SMS 15 Egaline is voor een vloerdikte van 1 tot 15 mm. Deze is te gebruiken voor parket, PVC- en gietvloeren. Deze egalisatiemortel vloeit goed uit en is na 4 uur beloopbaar. Ook is het mogelijk om eventuele fouten te corrigeren door de verwerkingstijd van 40 minuten. Atlas SMS 30 Egaline is voor een vloerdikte van 3 tot 30 mm. Deze egaline is te gebruiken voor tegels, parket, PVC-vloeren en gietvloeren. Dit product is beloopbaar na 4 uur. Ook bij deze egaline is het mogelijk fouten te herstellen. De Atlas SAM 100 Egaline is voor een vloerdikte van 5 tot 30 mm. Dit product is op gipsbasis en vloeit mooi egaal uit. Na 6 uur is de ondervloer beloopbaar. Deze egalisatiemortel is zeer geschikt voor anhydrietvloeren. Ook is deze egaline te gebruiken met parket, tapijt, PVC-vloeren en gietvloeren. Je kunt dit product handmatig of machinaal aanbrengen.

Betegelen doe je met een flexibele tegellijm

Naast egaline vind je in de webshop van egaline.online ook tegellijm. Dus ben je van plan om je badkamer, keuken, toilet te betegelen. Dan is een flexibele tegellijm een onmisbaar product. In het assortiment vind je het merk Atlas en Kiesel. Van het merk Atlas heb je verschillende soorten waaruit je kan kiezen. De Atlas elastische tegellijm (C1TE 1-10mm) is te gebruiken voor binnenshuis. Zoek je een tegellijm die tegen vorst- en waterbestendig is? Dan is de Atlas Geoflex Wit (C2TE 2-15 mm) ideaal om te gebruiken.

https://egaline.online/