Geef apparaten een tweede leven bij deze IT opkoper

Wanneer u over veel IT apparatuur beschikt waar u niets meer mee doet, dan is het zonde om deze weg te gooien. Het is namelijk goed mogelijk dat vele apparaten of onderdelen nog prima werken en ergens nuttig kunnen zijn. Als bedrijf kunt u daarbij ook nog wat extra verdienen door deze bij een IT opkoper te verkopen. RL Networks is hierbij een uitstekende keuze, omdat deze een eerlijke prijs opstelt voor uw materialen. Omdat zij tegen onnodige kapitaalvernietiging zijn en een bijdrage willen leveren aan de circulaire economie, bieden zij u deze makkelijke en voordelige service aan. Vermijd dat uw goede hardware op de schroothoop terechtkomt en verkoop uw materiaal aan RL Networks.

Laat een eerlijke prijs berekenen

Als IT opkoper wilt RL Networks niet enkel zelf de nodige materialen binnenhalen, maar u ook een eerlijke prijs hiervoor aanbieden. Omdat de grondstoffen in bepaalde hardware nog van veel waarde kunnen zijn, bekijken ze het model, de leeftijd, de staat en het merk van de apparatuur die u aanbiedt. Op basis van deze analyse maken ze een eerlijke berekening van de waarde en bieden ze u een overzichtelijke offerte aan. Tijdens het hele proces kunt u uiteraard met al uw vragen en opmerkingen terecht bij de medewerkers. Zij willen altijd dat u volledig geïnformeerd bent over de gang van zaken en helpen u eveneens bij het de-installeren van de apparatuur en het verwijderen van bedrijfsgevoelige data.

Reken op deze betrouwbare partner

Als IT opkoper kunt u bij geen betere partner terecht dan bij RL Networks. Met een eerlijke en transparante service hoeft u zich geen zorgen te maken over onaangename verrassingen. Reken daarbij op professioneel advies en een deskundige ondersteuning. Via het online formulier op hun website kunt u een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Neem contact met hen op wanneer u overtollige hardware op uw bedrijf of onderneming wilt verkopen.

https://rlnetworks.com/