Multiresource
Image default
Aanbiedingen

Genieten van rust in een vakantiehuis op het platteland van Spanje

Als je graag wilt genieten van rust op het platteland, is een vakantiehuis platteland in Spanje misschien wel iets voor jou. Refugio Marnes biedt een vakantiehuis aan in de Costa Blanca, waar je kunt genieten van ultieme rust. De woning bevindt zich in de bergen, waardoor er een grote afstand ontstaat tussen de rust en drukte van het drukke gedeelte van de Costa Blanca.

Genieten van serene rust

Het platteland heeft zo zijn charmes, je hebt veel natuur om je heen en weinig mensen waardoor je echt kun genieten van rust. Je kunt je even helemaal terug trekken uit de drukte van alledag. Zo’n rustige plek biedt de Finca Iris. De woning is gelegen op een berg en als je ernaartoe rijdt, maak je eerst een prachtige rit door de bergen. Tijdens deze rit kun je genieten van een divers landschap waarbij je mooi uitzicht hebt. Via een eigen oprit kom je dan aan bij de woning. Waarbij de entree te vinden is via een ruime veranda met lounge gedeelte. Wanneer je dit ziet overvalt je de rust direct.

Direct en midden in de natuur

Je komt dus aan via een weg door de bergen, waar je kunt genieten van de natuur. Als je eenmaal bent aangekomen bij de Finca Iris, kun je opnieuw genieten van de natuur en de rust. De Finca bevindt zich namelijk op een ruim stuk grond wat direct aan de natuur grenst. Je hebt dus geen last van buren en kan daardoor genieten van echte privacy. Vanaf het terras heb je prachtig uitzicht op de Sierra de Bernia en de vallei, waar je heerlijk kunt ontspannen en wegdromen. Dus echt een woning voor wanneer je toe bent aan een weekje rust.