Multiresource
Image default
Dieren

Haal een handige hondenpoepschep in huis uit deze webshop

U geniet natuurlijk van lekker wandelen met uw geliefde viervoeter. Jullie lopen samen en genieten van de omgeving, de frisse lucht en het warme zonnetje, tot de hond zijn behoefte moet doen. U herinnert uzelf ineens dat u uw handige hondenpoepschep van Dierenhoekje heeft meegenomen. Zo pakt u de uitwerpselen eenvoudig én hygiënisch op. Wat een opluchting!

Ontdek allerlei mooie wandellocaties met uw trouwe viervoeter

Wanneer u de handige hondenpoepschep van Dierenhoekje in huis haalt, weet u zeker dat hondenpoep rapen een eenvoudig karweitje wordt. U kunt in deze webshop namelijk ook de bijbehorende zakjes kopen. Deze plaatst u eenvoudig in de schep. De schep blijft zo altijd schoon, waardoor u deze makkelijk kunt meebrengen tijdens iedere wandeling. Vervoer uw trouwe viervoeter in een veilige reisbench, welke u ook in de uitgebreide webshop vindt, en ontdek allerlei mooie wandellocaties samen met uw geliefde viervoeter!

Bekijk het uitgebreide aanbod in de webshop

In deze webshop vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan kwalitatief hoogstaande benodigdheden voor uw huisdieren. Deze dierbenodigdheden zijn onmisbaar voor iedere hondenliefhebber! Bent u de gelukkige eigenaar van twee honden? Dan is het slim om te kiezen voor een dubbele hondenriem, want hiermee neemt u beide viervoeters eenvoudig en veilig mee tijdens de wandeling, want u hoeft maar één riem vast te houden waar beide honden aan vastgemaakt kunnen worden.

Plaats direct een bestelling

Vanaf nu zal iedere wandeling mét uw nieuwe hondenpoepschep zorgeloos verlopen. U hoeft hierdoor niet meer te bukken om de uitwerpselen van uw hond op te pakken met een zakje. Wenst u meer informatie over de schep? Of heeft u vragen over de andere producten in de uitgebreide webshop? Schroom dan niet, maar neem gerust contact op met de klantenservice. Zij staan u graag te woord en beantwoorden eventuele vragen die u heeft. Ook voorzien ze u – indien gewenst – van gedegen advies. U heeft uw producten al binnen één tot drie werkdagen in huis. Plaatst u een bestelling van minimaal € 49,-? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen.

https://www.dierenhoekje.nl/