Haartransplantatie in Turkije: natuurlijk eigen haar

Hoezo, is het normaal dat je bij het ouder worden je haar verliest en daar maar mee moet leven? Bij The Private Hairclinic, de specialist in haartransplantaties in Turkije hebben ze een oplossing: haartransplantaties die een gegarandeerd natuurlijk resultaat opleveren!

Dat je bij het ouder worden haren verliest is een biologisch gegeven. Daar valt weinig aan te doen. En inderdaad, vroeger betekende haarverlies dat je ermee moest leren leven. Tenzij je erg veel geld kon spenderen aan –toen nog dure- haartransplantaties.

Inmiddels is de technologie een stuk geavanceerder dan een paar jaar geleden. Bij The Private Hairclinic wordt gebruik gemaakt van de FUE-techniek. Werden bij de oude techniek strookjes haar verplaatst (met litteken-weefsel als gevolg), bij de FUE-techniek worden “grafts” gemaakt. Dat zijn kleine stukjes huid, met 1 tot 4 haren, die worden verwijderd uit een deel van je haarbos waar je nog veel haren hebt (het donorgebied). Deze grafts worden vervolgens stuk voor stuk in het doelgebied geplaatst. Daardoor is de verspreiding van het donorhaar een stuk natuurlijker. Doordat de specialist bij het plaatsen ook zorgt dat de haarrichting klopt, ziet het resultaat er volledig natuurlijk uit.

En doordat de grafts zo klein zijn, heb je ook geen blijvend littekenweefsel in het donorgebied.

Waarom in Turkije je haartransplantatie doen

De FUE-techniek is niet alleen in Turkije beschikbaar. Ook in Nederland kun je haartransplantaties volgens deze methode laten uitvoeren. Dat is alleen een stuk duurder dan in Nederland. Een haartransplantatie via de FUE-methode is namelijk enorm arbeidsintensief. Een team specialisten is al snel 8 uur of langer bezig met een behandeling. Omdat in Turkije de loonkosten een stuk lager zijn dan in Nederland, is het goedkoper om de behandeling daar uit te laten voeren. Zelfs wanneer je de vlucht, het verblijf meetelt, krijg je in Turkije een minstens zo goede behandeling als in Nederland, tegen een fractie van de kosten.

The Private Hairclinic heeft overigens gewoon een vestiging in Nederland, waar alle voorlichting, de intakes en andere gesprekken plaatsvinden. Tegen de tijd dat je naar Turkije vertrekt voor je haartransplantatie weet je dus zeker wat je mag verwachten: een goede behandeling, door een deskundig team, met heel veel individuele begeleiding en (na-)zorg.

En, het belangrijkste, een natuurlijke bos haar!

Kijk op www.theprivatehairclinic.nl voor meer informatie en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

https://theprivatehairclinic.nl/