Multiresource
Image default
Industrie

Het belang van betrouwbare leveranciers in de techniek

Als eigenaar van een technisch bedrijf sta je voor vele uitdagingen. Eén van de belangrijkste aspecten van jouw succes is het zorgvuldig selecteren van betrouwbare leveranciers. Je bent immers verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk dat je levert en de keuze van je leveranciers speelt hierbij een cruciale rol. Je wilt dat je op je leveranciers kunt vertrouwen. Niet alleen op het gebied van de kwaliteit die ze leveren, maar ook de stiptheid van de leveringen zijn van groot belang. Jij maakt afspraken met jouw klanten en je hebt hulp nodig van je leveranciers om deze te kunnen nakomen.

Bestelgemak is ook belangrijk!

Als je altijd weer op pad moet om losse (metalen) onderdelen te laten maken en later weer af te halen, dan kost dat veel tijd. Tijd die je liever in je eigenlijke werk stopt. Het is dus wel zo fijn als je online alles kunt bestellen. Ook als het gaat om complexe metalen onderdelen voor in de bouw, in de garage of voor in het boerenbedrijf. Bij metaalbewerkingsbedrijfOrderOn kun je gemakkelijk online bestellen en precies aangeven wat je nodig hebt. Je kunt jouw tekeningen uploaden en je ontvangt al snel een offerte. Keur je die, ook online, goed? Dan kun je al snel jouw op maat gemaakte onderdelen thuis, in je loods of op je werkplek verwachten. Dat is wel zo fijn!

Je hebt niet altijd grote hoeveelheden nodig

Sommige onderdelen zijn zo specifiek voor een bepaald type auto, tractor of voor een bepaalde koppeling in de bouw, dat je ze maar weinig nodig hebt. Het kan zelfs gebeuren dat je dit specifieke onderdeel maar één keer nodig hebt. Dan is het natuurlijk zonde van je geld en van je opslagruimte om er meerdere van op voorraad te hebben. Bij OrderOn hoeft dat niet. Jij bestelt precies de hoeveelheden die jij nodig hebt. Of dat nu één exemplaar is of 1.000.

Kom je er niet helemaal uit?

Ben je heus heel technisch, maar heb je moeite met het maken van een tekening om aan te geven wat je precies nodig hebt? Ook dan kun je terecht bij OrderOn. Samen met jou worden de mogelijkheden bekeken en zal het juiste onderdeel geleverd worden. Heb je vragen? Dan kun je op werkdagen bellen tussen 8.00 en 16.30 uur. Stuur je liever een mail? Dan kan dat natuurlijk ook. Je vindt alle contactgegevens op de website.