Multiresource
Image default
Woning en Tuin

Iedere stijl een eigen plant

Met zorg heeft u uw interieur ingericht. Meubels, materialen en accessoires. U zocht het allemaal secuur uit. Een interieur is de weergave van uw smaak en stijl, in steeds meer gevallen hoort hier ook passend groen bij. Kamerplanten zijn dan ook niet weg te denken uit een sfeervol ingerichte woning of kantoor. Maar welke plant past bij welke stijl? En hoe vindt u de plant die het best bij u past? Een vrolijke inrichting neigt naar een kleurrijke bloeiende plant, terwijl in een meer donker of modern interieur een donkergroene plant meer tot zijn recht komt. Een tip? Bestel online en selecteer op uw gemak uw favorieten.

Iedere plant een eigen plaats

Voor u online een keuze in het grote aanbod planten maakt, is het aan te raden om vast na te denken over de plaats waar ze komen te staan. Iedere plant heeft namelijk zijn eigen favorieten als het gaat om de locatie. Zo zet u een bloeiende plant vaak het liefst op een lichte plaats, terwijl een ‘Makkelijke plant’ prima op een schaduwplek kan staan. Het is dus maar net welke plaats u voor ogen heeft. Juist hierom is het online bestellen van planten aan te raden. Op die manier kunt u eenvoudig uw keuzes selecteren. Van soort en maat tot op specifieke eigenschappen en het type, u kiest het zelf uit. Heeft u bijvoorbeeld kleine kinderen of huisdieren? Dan selecteert u de optie ‘Niet-giftige planten’ om zeker te zijn op een plant die veilig is.

Iedere plaats de beste leverancier

Bent u niet helemaal zeker over de verzorging van uw aankoop, over de plaats waar u hem wilt neerzetten of over de pot die u erbij wilt bestellen? Dan is het aan te raden contact op te nemen met de specialist. Deze kan u alles vertellen over de mogelijkheden en u krijgt tips over de beste verzorging. Tevens kent hij het aanbod als geen ander en dus is een eventueel alternatief snel gevonden. Waar u deze specialist vindt? Bij Fleur Direct. Hier halen ze de planten rechtstreeks van de kweker en vervoeren ze de planten met de grootste zorg. Neem zeker even een kijkje in de hoogwaardige kwaliteit planten, want er zit gegarandeerd een plant tussen die goed bij uw inrichting past.

https://www.fleurdirect.nl/