Multiresource
Image default
Dienstverlening

Je groepenkast vervangen bij Elektricien Leiden

Nadat er stroom je meterkast is ingekomen wordt het geleid naar je groepenkast. Zodra er stroom in je groepenkast zit wordt het weer onderverdeeld over alle groepen. Achter deze groepen zitten heel veel apparaten die de stroom uiteindelijk nodig hebben om goed te kunnen functioneren, een elektrische kookplaat die niet goed werkt is natuurlijk niet ideaal. Het komt ook wel eens voor dat er problemen kunnen voordoen zoals stroomstoringen en meer, maar daarover hieronder meer.

Wanneer is het nodig om je groepenkast te vervangen?

De voornaamste reden om een groepenkast te vervangen is omdat deze verouderd is. Door veroudering slijten kabels waardoor er een stroomstoring kan ontstaan. Ook kunnen kabels slijten of kapot gaan door vocht of door renovatie, ook dit kan dan een hele goede reden zijn om je groepenkast te vervangen. De belangrijkste reden om een groepenkast te vervangen is door overbelasting, door overbelasting moet de groepenkast meer stroom leveren dan dat hij eigenlijk aankan. Elektrische apparaten gebruiken een bepaalde hoeveelheid stroom en een groep kan maar een maximale hoeveelheid stroom leveren. Zijn er meer apparaten aangesloten dan dat de groep aankan, dan ontstaat dus overbelasting. Tegenwoordig maakt iedereen gebruik van elektrische apparaten en er wordt ook voorspeld dat iedereen alleen maar meer gebruik gaat maken van elektrische apparaten. Je groepenkast tijdig vervangen of uitbreiden kan dan ook een goede keus zijn.

Groepenkast vervangen door Elektricien Leiden

Een groepenkast laat je professioneel vervangen door Elektricien Leiden. De elektriciens hebben al vele jaren ervaring en ze weten hoe ze moeten handelen in moeilijke situaties. Je kan er zeker van uit gaan dat alles veilig en deskundig wordt geregeld. Ook voor andere werkzaamheden kunnen ze altijd contact opnemen. Een groot voordeel aan Elektricien Leiden is, is dat ze beschikken over een speciale dienst, een 24/7 hulpdienst bij storingen en kortsluitingen.