Multiresource
Image default
Auto’s en Motoren

Keurmerk Ritregistratiesystemen geeft zekerheid

Als u een rittenregistratie gaat bijhouden en hiervoor een rittenregistratiesysteem gebruikt, is het verstandig een systeem te kiezen met een keurmerk voor Ritregistratiesystemen. Dit geeft u zekerheid over onder andere de kwaliteit en een juiste manier van registratie als u de rittenregistratie ook gebruikt voor de Belastingdienst.

Voordelen van het keurmerk

Er zijn tientallen leveranciers van rittenregistratiesystemen waarbij een groot verschil zit tussen kwaliteit maar ook betrouwbaarheid. Met een rittenregistratiesysteem met keurmerk weet u zeker dat de rittenregistratie voldoet aan de eisen van de Belastingdienst met betrekking tot een sluitende rittenregistratie. Maar ook op het gebied van privacy, databeveiliging en meer.

  • U bent gegarandeerd van een sluitende rittenregistratie
  • 100% fiscus proof
  • Controleverlichting bij bezoek van de Belastingdienst
  • Fraudebestending en veilig
  • Voorbereid op toekomstige wetgeving

Hoe herken ik het keurmerk voor Ritregistratiesystemen?   

U herkent het keurmerk voor rittenregistratiesystemen aan het groen met witte logo dat we onderstaand voor u hebben toegevoegd. Elk rittenregistratiesysteem met keurmerk vermeldt dit logo bij het product. Goed om te weten is dat het keurmerklogo productgebonden is en niet aan een leverancier. Stel dat een leverancier met keurmerk meerdere producten in het assortiment heeft, kan het zijn dat sommige producten geen keurmerk hebben en andere wel. Let hier daarom goed op bij het maken van een keuze.

Rittenregistratiesysteem met keurmerk

Als u op zoek bent naar een kwalitatief en betrouwbaar rittenregistratiesysteem met keurmerk, adviseren wij gebruik te maken van de TrackJack PRO Fiscaal. Met dit rittenregistratie kastje wordt de volledige rittenregistratie voor u uit handen genomen. Vanuit de auto worden de gegevens verstuurd naar een online software. Bewerkingen kunnen hier eventueel nog worden gedaan en vervolgens kan de rittenregistratie binnen enkele muisklikken worden gedownload naar PDF, Excel of Fiscaal rapport. Een zeer betaalbaar systeem, zowel in aanschaf als gebruik.

http://www.trackjackeurope.com