Multiresource
Image default
Dienstverlening

Kewodak is een betrouwbaar en ervaren dakdekkersbedrijf bij Leiden

Dakdekkersbedrijf Kewodak is al ruim 35 jaar werkzaam in Leiden. Wij voeren alle benodigde werkzaamheden uit op platte daken. Dus bent u voor uw platte dak op zoek naar een dakdekker in Leiden? Zoek dan niet verder maar schakel Kewodak in! U weet met ons zeker dat u zaken doet met een betrouwbaar dakdekkersbedrijf.

Een perfect resultaat, dat is ons streven

Wij voeren projecten uit bij zowel bedrijven als particulieren. Bij elk project dat wij aanpakken streven wij naar een perfect resultaat. Daarnaast staat verantwoord ondernemen hoog bij ons in het vaandel. Alle dakdekkers die bij ons werken zijn ervaren en goed geschoold. Uiteraard worden door al onze dakdekkers de veiligheidseisen, die vastgesteld zijn, gehanteerd. We werken dus uiterst veilig, voor ons staat veiligheid voorop! Wij voorzien u van het beste advies en voeren alle werkzaamheden perfect uit. Het maakt ons niet uit of het om een renovatieproject of een nieuwbouwproject gaat, elk project dat wij aanpakken wordt uitstekend uitgevoerd. Van EPDM dakbedekking tot groendaken tot zonnepanelen, wij leveren alle soorten dakbedekking. En uiteraard krijgt u bij ons garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

24 uur per dag bereikbaar voor daklekkages

Naast projecten kunt u ook bij ons terecht voor reparatiewerkzaamheden, zowel voor kleine als voor grote reparaties. Heeft u een daklekkage? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om een lekkage te melden en kunnen vervolgens snel ter plaatse zijn om de lekkage te verhelpen. We nemen de schade op, geven advies en bespreken met u wat voor reparatie er nodig is. Als alles besproken is gaan we snel aan de slag om de schade te repareren, zodat u weer een droog dak boven uw hoofd heeft.

Ook voor onderhoud aan uw dak kunt u bij ons terecht. Tijdens het dakonderhoud verwijderen we aanslag, mossen en bladeren, maken we de goten schoon en voeren we, indien nodig, kleine reparaties uit.

Kortom, met dakdekkersbedrijf Kewodak weet u zeker dat u in zee gaat met een uitstekende partij!

 

https://www.kewodak.nl/