Laat een salmonella onderzoek uitvoeren door de specialist

Er zijn een aantal zaken waar u aan moet voldoen om een goede voedselveiligheid te kunnen waarborgen. Zo moet u voldoen aan de wetgeving en daarnaast uw product op diverse factoren laten testen. Maar wie schakelt u nu in voor diverse testen en diensten? Natuurlijk de specialisten van Mérieux NutriSciences. Dit bedrijf voert diverse analyses uit, zoals een allergenen analyse en analyse waarbij Listeria monocytogenes en gisten worden toegepast. Daarnaast schakelt u dit bedrijf ook in voor verschillende onderzoeken, zoals een microbiologisch, chemisch of salmonella onderzoek. Met mee dan 50 jaar ervaring in het werken met toonaangevende voedingsmiddelenbedrijven, bent u verzekerd van betrouwbare en professionele onderzoeken. Laat uw onderzoek of analyse of uitvoeren in 22 landen, zoals Australië, China, Mexico en Zuid-Afrika. Maar ook in Nederland zijn de specialisten u graag van dienst. Kies bijvoorbeeld voor een listeria onderzoek door Mérieux NutriSciences.

Laat een analyse, zoals een allergenen analyse, voor verschillende sectoren uitvoeren

Het is logisch dat voor vrijwel iedere productgroep een allergie roet in het eten kan gooien. U kunt hierbij denken aan producten op het gebied van cosmetica, consumentenproducten, water & milieu, agro chemicaliën, farmaceutische producten en producten binnen de voeding. Mérieux NutriSciences is ruim 50 jaar actief op het gebied van onderzoek en analyse, zoals een salmonella onderzoek, allergenen analyse of analyse waarbij gisten en listeria worden gebruikt. Na een onderzoek door dit bedrijf weet u zeker dat u aan bijvoorbeeld voedselveiligheid wetgeving voldoet. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met de specialisten. U ontvang altijd een advies op maat.

Houdbaarheidsstudies met onder meer een listeria analyse

U weet misschien wel dat uw product in de loop van de tijd veel verandert. Na de commerciële levensduur is het belangrijk dat uw product geconsumeerd wordt met de verwachte kwaliteit en kenmerken. Om verzekerd te zijn van deze kwaliteit, is het noodzakelijk om een houdbaarheidsstudie uit te laten voeren. Tijdens deze studie worden diverse onderzoeken uitgevoerd, waaronder een challenge test. Verschillende bederf of ziekteverwekkers zoals gisten of listeria monocytogenes worden gedurende de analyse gebruikt. Hierdoor weet u zeker dat uw product aan de voedselveiligheid wetgeving voldoet. De professionals van Mérieux NutriSciences zijn u ook graag van dienst op het gebied van een allergenen analyse of salmonella onderzoek.