Multiresource
Image default
Dienstverlening

Laat uw broncodes en software achter slot en grendel opslaan door deze escrow-agent

Bent u benieuwd naar wat een ervaren escrow-agent voor uw bedrijf kan betekenen? Wilt u uw broncodes en software beschermen tegen de steeds sterker in opkomst zijnde ransomware? Of wilt u simpelweg zeker weten dat uw software altijd beschikbaar is, ook als de leverancier niet meer kan leveren? In al deze gevallen rekent u met een gerust hart op Softcrow uit Almere. Uw software en broncodes zijn bij de specialisten van dit bedrijf ongetwijfeld in veilige handen. Mocht het in de toekomst zo zijn, dat de leverancier van uw software bijvoorbeeld failliet gaat, dan kunt u dankzij uw escrow-agent nog steeds gebruikmaken van uw software. Als u bescherming tegen ransomware wenst te ontvangen, maakt dit bedrijf regelmatig back-ups voor u. De back-ups worden tevens opgeslagen door deze escrow-agent.

Vele bedrijven zijn u al voorgegaan

Wanneer u een bedrijf heeft, is het van groot belang om na te denken over de bescherming van uw software. Het team van Softcrow denkt op dit gebied graag met u mee. Zij hebben al veel bedrijven in verschillende branches geholpen: denk daarbij aan bedrijven in de mode, gezondheidszorg en retail, maar ook aan de overheid, woningcorporaties en logistiek. Het maakt niet uit in welke sector u met uw bedrijf actief bent: deze escrow-agent helpt u graag om uw software op professionele wijze te beschermen. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie, vertelt deze specialist u graag meer over wat escrow voor uw software kan betekenen.

Voor meer informatie over escrow neemt u contact met deze specialist op

Bent u benieuwd naar wat dit gespecialiseerde bedrijf voor u kan betekenen? Of is het begrip escrow u nog niet helemaal duidelijk, en wilt u graag meer informatie ontvangen over hoe u uw software hiermee kunt beschermen? Aarzel in beide gevallen niet om contact met dit bedrijf op te nemen, via hun website. Zij vertellen u graag meer over hun dienstverlening als escrow-agent, en gaan met u in gesprek om te ontdekken hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn.