Multiresource
Image default
Auto’s en Motoren

Lease auto zakelijk

Het leasen van een auto is tegenwoordig in veel verschillende vormen mogelijk. Toch is de oervorm van het leasen nog altijd de meest voorkomende. Een lease auto zakelijk afhandelen doe je meestal als het om een bedrijfsauto gaat. Een bestelbus bijvoorbeeld. Dit soort auto’s worden over het algemeen niet gekozen als het om private lease of shortlease gaat. Dat komt omdat een bedrijfsauto aan specifieke kenmerken moet voldoen en langere tijd mee moet kunnen gaan. Er zijn een aantal verschillende mogelijkheden als het om het leasen van een bestelbus gaat. Eén daarvan is kiezen voor een bus die al jaren tot de meest geleasede auto’s behoort.

Zakelijk auto leasen 

Een auto van de zaak roept waarschijnlijk hele andere associaties op dan een bestelbus. Meestal denk je aan een stationcar of een dure personenauto voor de baas of het management. Over het algemeen gaat het echter juist om auto’s die vooral praktisch zijn in gebruik. Denk bijvoorbeeld aan de bestelbussen van Mercedes. Een Mercedes Sprinter lease afsluiten wordt door vele bedrijven gezien als een zakelijk verstandige zet. De ruimte die de Sprinters hebben om materialen te vervoeren wordt als een sterk pluspunt gezien. Bovendien is de Sprinter er in verschillende varianten. Dit betekent dat hij voor elk soort bedrijf van waarde kan zijn.

Modern

De Mercedes Sprinter is misschien wel het bekendst als gesloten bestelbus. Toch is hij ook in een variant voor vervoer van personen te krijgen. Daarnaast is hij met open laadbak te krijgen. Ook met cabine en met dubbele cabine is hij verkrijgbaar. Dit betekent dus dat zowel de stratenmaker, de ploegendienst als de hovenier met een eigen variant van de Sprinter uit de voeten zou kunnen. Het is zelfs mogelijk om hem ook voor privégebruik op te geven. Mits je bereid bent de fiscale bijtelling die hierbij komt kijken te betallen uiteraard. Indien dit het geval is kan hij ook voor het gezin van waarde zijn.

https://www.autoleasecentrale.nl/