Multiresource
Image default
Electronica en Computers

Licentiebeheer voor uw bedrijf

Het licentiebeheer voor enkel uw eigen computer is soms al een ingewikkelde klus. Bij elke leverancier gaat het proces van het kopen van een licentie weer anders. Ook zijn overal de voorwaarden voor de licentie weer anders. Heeft u recht op het gebruik van het programma voor twee jaar of zitten er andere voorwaarden aan vast? Kortom, licentiebeheer roept altijd veel vragen op en dat is alleen nog maar voor uw eigen computer. Wat dacht u van licentiebeheer voor een compleet bedrijf? Het herkennen van de softwarebehoeften, het aankopen van de juiste licenties en ze beheren zal de gemiddelde IT-beheerder al snel hoofdpijn bezorgen. Maar dit geldt niet voor de mensen van OnnIT.

De voordelen van licentiebeheer?

OnnIT is namelijk een bedrijf dat sinds 2006 actief is in het geven van onafhankelijk ICT advies en een kenner van licentiebeheer voor overheidsinstellingen, gemeenten en middelgrote- tot grote bedrijven. Kortom, een handige partner als het gaat om het regelen van de licenties en het geven van onafhankelijk ICT advies. U wilt namelijk niet als bedrijf verstrengeld raken in het grote concurrentie spel van leveranciers. De voordelen van licentiebeheer door OnnIT zijn dan ook het gemak, de onafhankelijkheid van het advies en de kennis van software en hardware. U krijgt bij OnnIT een totaalpakket en hoeft zich geen zorgen te maken om slecht werkende programma’s die niet bij uw werkzaamheden passen.

OnnIT geeft onafhankelijk ICT advies

Het onafhankelijke ICT advies gaat grotendeels om het luisteren naar wat uw wensen zijn en het maken van een plan om de juiste volume licenties binnen te halen. Voor elke wens is er namelijk software geschikt en de mensen van OnnIT zijn experts in het navigeren van het mijnenveld dat softwareland is. Als u onjuiste software gebruikt zal dat tijd en geld kosten, daarom is onafhankelijk ICT advies zo belangrijk. Volume licenties worden compleet voor u geregeld en zo kunt u zich weer richten op andere belangrijke werkzaken.