Multiresource
Image default
Dienstverlening

Minder montagetijd met een deur kozijn combinatie van Mijndeurenwinkel

Heeft u van één kamer twee kamers gemaakt door middel van een muurtje en moet daar nog een kozijn en deur in geplaatst worden? Of is uw huidige kozijn en binnendeur in de woonkamer aan vervanging toe? Bij Mijndeurenwinkel.nl kunt u eenvoudig online een deur kozijn combinatie bestellen. Meestal wordt er een losse binnendeur gekocht omdat het kozijn vaak nog prima in orde is. Maar wanneer beide nodig zijn is het ideaal om een combinatie set aan te schaffen. Een losse binnendeur perfect afhangen is een specifieke klus en kost best even wat tijd en kennis. Bij de deur kozijn combinatie is de binnendeur al voor gemonteerd en afgehangen in het kozijn. Dit scheelt u dus een heleboel tijd en moeite.

Wij hebben bij Mijndeurenwinkel keuze uit verschillende soorten deur kozijn combinaties. Voor het kozijn kunt u kiezen uit een muurdikte van 70 mm en van 100 mm. Natuurlijk kunt u de gewenste draairichting van de deur zelf bepalen. Ook hebben we uiteraard verschillende deurbreedte maten in ons assortiment. Heeft u vragen of hulp nodig bij het opmeten? Wij zijn er voor u en helpen u graag verder!  

Diverse stijlen en merken binnendeuren

Bent u juist op zoek naar een losse binnendeur? Bij ons kunt u de mooiste binnendeuren bestellen, gewoon online. Alle deuren die wij verkopen zijn van uitstekende kwaliteit en in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Houdt u van landelijk of juist modern? Of past industrieel of juist klassiek helemaal bij u? De verschillende categorieën op onze website zorgen voor een mooi overzicht, u kunt eenvoudig een deur naar uw smaak vinden. Ook kunt u bij ons uw deur op merk vinden, de merken waar wij mee werken staan uiteraard ook allemaal op onze website.

Vindt u het moeilijk om online een binnendeur uit te zoeken en zou u het liefste de deuren in het echt willen bekijken? Dat kan! Wij hebben een showroom waar u onze deuren kan komen bewonderen. Onze showroom is te vinden in Noordwijkerhout, vlak langs de A44. Parkeren kan bij ons voor de deur. Omdat Mijndeurenwinkel een online shop is, is onze showroom niet standaard open. Een bezoekje aan de showroom brengen kan dan ook alleen op afspraak.

 

https://www.mijndeurenwinkel.nl/