Multiresource
Image default
Dienstverlening

Naambordkopen.nl: naamplaten in alle mogelijke stijlen, kleuren en maten

De een vindt een groot, kleurrijk bord met een afbeelding helemaal te gek. Een ander houdt het liever bij een klein bescheiden plaatje in een neutrale tint. En dan zijn er mensen die altijd voor design gaan, ook wat betreft het naambordje bij de voordeur. Naambordkopen.nl houdt rekening met iedereen. De collectie bestaat onder meer uit emaille huisnummers en naamborden, exemplaren van kunststof en marmer. We beschrijven een aantal naamplaten en hopen u enthousiast te maken. Het is immers de hoogste tijd dat versleten plaatje naast de bel te vervangen!

Glazen naamborden worden steeds vaker gezien

Een naambord met huisnummer van glas. We zien ze steeds meer. Dit verbaast ons niet. Glas is sterk, duurzaam en heeft een waardige uitstraling. De experts van Naambordkopen.nl maken platen van gebrokkeld en van gematteerd glas. Het aanbrengen van uw naam en het huisnummer op een plaat van gebrokkeld glas kan op twee manieren:

-de tekst wordt in het glas gegraveerd en vervolgens komt er een laklaagje overheen; -vinyl beletteren.

De beste techniek bij matglas is snijden; letter voor letter wordt uw naam uit het glas gesneden.

Prachtige handbeschilderde houten naamborden

Kijken we naar de collectie houten naamplaten dan vallen de hangmodellen op. Een houten naambordals dit wordt met de hand beschilderd. Er is dan ook van alles mogelijk wat lettertype, -grootte en -kleur betreft. Ook de tint van het bord bepaalt u zelf. Mogelijke bordkleuren zijn: beige, boeren-groen, bordeaux, donkerblauw, donkergrijs, donkergroen, ivoor, lichtblauw, oudroze, wit, zwart. Qua tekstkleur zijn de opties: beige, bordeaux, donkerblauw, donkergrijs, donkergroen, kobaltblauw, lichtblauw, oudroze, wit, zwart. Om alle afbeeldingen op te sommen, hebben we hier helaas niet genoeg ruimte. Een willekeurige greep: een hond, zonnebloem, klavertje vier, zeilboot, molen en viool.

RVS naamborden van uitstekende kwaliteit

De RVS naamborden van Naambordkopen.nl zijn van uitstekende kwaliteit. De kleine ontwerpen zijn geschikt om op de brievenbus te bevestigen. Grote borden zitten er ook tussen zoals een rechthoekig model van 32 bij 22 cm. Dit bord oogt modern. De perspex achter-plaat maakt het naambord helemaal compleet. Het ovalen bord van 27 bij 18 cm heeft een speelse look. Dit komt deels door de vorm en deels door de golvende lijn tussen het bovengedeelte in RVS-tint en het zwarte deel eronder.

 

https://naambordkopen.nl/