Multiresource
Image default
Woning en Tuin

Online raambekleding advies

Als je op zoek bent naar nieuwe raambekleding voor je ramen, weet je vaak niet waar je moet beginnen. Door urenlang te scrollen op Pinterest en Instagram kun je inspiratie opdoen, maar weet je vaak nog steeds niet wat de mogelijkheden zijn bij jouw ramen. Neem eens een kijkje op de website van Marasol. Hier kun je terecht voor vrijblijvend en gratis advies. Dit advies gebeurt volledig online, waardoor je niet thuis hoeft te wachten en niemand je huis in hoeft te laten.

Gratis en vrijblijvend online advies van Marasol

Je kunt een mail sturen of op de site foto’s uploaden van de ramen en eventueel van het interieur erbij. Eigenaresse Anna kijkt dan met je mee naar de mogelijkheden en geeft eerlijk en oprecht advies. Hoe kun je het beste monteren, welke soorten raamdecoratie kunnen wel en wat kan niet? Het advies is altijd gratis en volledig vrijblijvend. Als je dan weet wat je wil, dan stuurt Anna graag een aantal staaltjes naar je op, zodat je thuis kunt kijken en voelen wat je het beste vindt passen en het mooiste vindt.

Houten jaloezieën op maat

Alle raambekleding die je bij Marasol bestelt, wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt door het Nederlandse bedrijf VeranoⓇ. Zo weet je zeker dat het perfect bij je ramen past. Een mooi voorbeeld zijn houten jaloezieën op maat. De collectie houten jaloezieën bestaat uit een groot aantal mooie lamellen in verschillende kleuren, structuren en afwerkingen. Voor de stalen bovenbak van de houten jaloezieën, wordt een perfect passende kooflijst geplaatst voor een mooie afwerking. Ook voor deze lijst kun je de maat helemaal zelf bepalen. 

Houten jaloezieën kunnen worden gemaakt met twee lamelbreedtes. De populaire 5 centimeter lamellen en ook de brede robuuste 65 millimeter lamellen. Ook qua bediening zijn er vele opties. Standaard worden de jaloezieën bediend met koordsystemen. Zowel het kantelen van de lamellen als het optrekken ervan gebeurt met een koord. Je kunt ervoor kiezen deze koorden aan één zijde te laten plaatsen, maar je kunt het ook splitsen en bijvoorbeeld het kantelen links doen en het optrekken rechts.

Elektrische jaloezieën

Het is ook mogelijk om je jaloezieën te bedienen met je smartphone, een afstandsbediening of wandschakelaar. Dit kan natuurlijk alleen als de jaloezieën zijn voorzien van een motor. Er zijn vele soorten motoren met ieder hun eigen voordelen. Marasol verkoopt twee merken, waardoor er voor iedere wens een optie is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de jaloezieën te voorzien van een oplaadbare batterijmotor. Hierdoor is het niet nodig om een stroomaansluiting bij je raam te hebben. De motor hoeft maar eens in de paar maanden te worden opgeladen. 

Marasol heeft ook een motor in het assortiment die kan worden aangesloten op de meeste domotica-systemen.  Ook voor online advies over elektrische jaloezieën kun je terecht bij Marasol.

Raambekleding voor ramen met een afwijkende vorm

Heb je een raam met een schuine zijde en heb je geen idee wat de opties zijn voor verduistering en privacy? Anna van Marasol heeft jarenlange ervaring in het geven van advies voor deze raampartijen. Als je haar een tekening van de raampartij stuurt met de afmetingen erbij en bij voorkeur ook een paar foto’s, dan ziet ze zo wat er wel en niet kan. 

 

https://marasol.nl/