Multiresource
Image default
Zakelijk

Ontvang uw gasten in een zaal van Hotel Eindhoven

Heeft u iets bijzonders te vieren op een mooie feestlocatie te Eindhoven? Het ‘040 Congress & Events’ in Van der Valk Hotel Eindhoven beschikt over diverse multifunctionele zalen, geschikt voor elke gelegenheid. Van congressen en evenementen tot aan trouw- en feestlocatie. U heeft onder andere de keuze uit 22 unieke zalen, vol sfeer, met een capaciteit van 2 tot 2500 gasten.

Een zaal huren in Eindhoven bij Van der Valk biedt u tevens de volgende voordelen:

 • De mogelijkheid om zelf uw zaalopstelling te kiezen
 • Uitgebreide culinaire mogelijkheden
 • Een vast aanspreekpunt binnen het salesteam
 • Zeer goede bereikbaarheid vanwege de ligging aan de A2
 • 500 gratis parkeerplaatsen voor gasten
 • Verschillende overnachtingsmogelijkheden

Kortom, bij Hotel Eindhoven bent u gegarandeerd van een unieke feestlocatie. Meteen een zaal huren in Eindhoven? Vraag een offerte aan via www.hoteleindhoven.nl of bel met 040-211 60 33. Van der Valk Eindhoven is een 5-hamercongresaccomodatie en biedt haar services aan op topniveau. Een congreshotel dat graag met u meedenkt en kwaliteit vooropstelt. Vraag in het hotel gerust naar wat de mogelijkheden voor u zijn.  

 ‘040 Seats & Offices’ bij Van der Valk

Naast ‘040 Congress & Events’ beschikt Hotel Eindhoven ook over ‘040 Seats & Offices’. Dit innovatieve concept is sinds april 2017 geopend. Dit betekent dat bijvoorbeeld (lokale) ondernemers, zakelijke gasten en zzp’ers vanaf nu gebruik kunnen maken van 5 kleine vergaderruimtes en diverse flexibele werkplekken. Profiteer van de mogelijkheid om in een rustige inspirerende omgeving te werken. De ruimtes zijn voorzien van creatief artwork en beschikken over alle benodigde faciliteiten voor een perfecte werkdag op locatie. De ruimtes zijn ook ideaal voor werknemers op zakenreis . Vanaf Hotel Eindhoven is het namelijk slechts 12 minuten rijden naar Eindhoven Airport.

Een flexibele ruimte huren betekent ook:

 • Verse dranken, broodjes en fruit
 • Geluidwerende muren
 • Gratis Wi-Fi voor gasten
 • Oplaadpunten voor elektrische auto’s
 • De ruimtes zijn eenvoudig te boeken per uur of per dag(deel).

Blijf overnachten!

Zowel 040 Congress & Events en 040 Seats & Offices bevinden zich in hetzelfde pand als Hotel Eindhoven. Ideaal voor zakelijke gasten, congresgasten of feestgangers. Wilt u dus voor uw vlucht of na een geslaagd feest of congres blijven slapen in het hotel? Van der Valk Hotel Eindhoven beschikt over 263 kamers, waar luxe en comfort centraal staan. Daarnaast bieden de 3 restaurants van het hotel genoeg ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden. Tot slot biedt 040 Congress & Events speciaal voor zakelijke gasten diverse vergaderarrangementen aan. Voor meer informatie bezoekt u www.hoteleindhoven.nl of belt u met 040 211 60 33.
{externalimage}}

 

https://www.hoteleindhoven.nl/