Multiresource
Image default
Bedrijven

Op zoek naar fulfilment diensten? Drie tips

Heb jij een webshop en ben je op zoek naar een fulfilment center? Of ben je werkzaam bij een bedrijf dat ook online artikelen verkoopt en ben jij verantwoordelijk voor de uitbesteding van de fulfilment diensten? Er komt veel bij kijken om een geschikte organisatie te vinden waar jij je fulfilment diensten aan kunt uitbesteden.

In dit artikel helpen we je op weg om een geschikte partij te vinden om je fulfilment diensten aan uit te besteden met drie tips.

Tip 1. Zoek een ervaren fulfilment partij

Als jij fulfilment diensten wilt uitbesteden, dan is het geen onlogische gedachte als je hier niet te veel geld aan kwijt wilt zijn. Zeker als het je eigen webshop is waar je de fulfilment voor wilt uitbesteden, dan doet elke uitgave een beetje pijn. Zeker als je het gevoel hebt dat het onnodig inefficiënt is, zal dit het geval zijn.

Om die reden is ons advies om een partij te zoeken voor je fulfilment diensten die hier veel ervaring in heeft. Check ook de reviews van dit fulfilment center voor je deze diensten aan ze uitbesteed.

Tip 2. Check of hun IT compatible is met de jouwe

Als je een eigen webshop hebt, dan heb je een aantal keuzes gemaakt omtrent de inrichting van je IT-infrastructuur. Naast WordPress die voor de voorkant van je webshop belangrijk is zijn er voor het daadwerkelijke shop-gedeelte een aantal softwareproducten waar je uit dient te kiezen. Als je bij een bedrijf dat online producten verkoopt in dienst bent, dan zijn die keuzes waarschijnlijk voor jou gemaakt. In dat geval kun je bij de IT-afdeling of bij je collega die voor deze IT-zaken verantwoordelijk is navraag doen welke software jullie gebruiken.

Het is belangrijk dat de partij waar jullie je fulfilment diensten aan uitbesteden software heeft die compatible is met die van jullie.

Tip 3. Geef niet te veel geld uit aan fulfilment diensten

Deze tip lijkt misschien wat haaks te staan op de eerste tip. Maar er zijn partijen op de markt die de hoofdprijs vragen voor fulfilment diensten. Kijk daarom nadat je een inventarisatie hebt gemaakt van de kwaliteit van de fulfilment diensten naar de prijs. Een bedrijf dat kwalitatief goede fulfilment diensten aanbiedt maar niet te hoge prijzen rekent is het bedrijf waar je waarschijnlijk het beste aan doet om je fulfilment diensten bij af te nemen.

https://we-fulfil.nl/