Multiresource
Image default
Dienstverlening

Outplacementbureau in Soest en omgeving

Ontslagen worden is eigenlijk nooit leuk, wat de reden daarvan ook is. Maar als het dan toch gebeurt is het fijn wanneer u gebruik kunt maken van outplacement Soest. Hulp van een outplacementbureau kan bij ontslag zelfs als bevrijdend werken, want misschien voelde u zich al een tijdje niet zo prettig meer in uw baan en verlangt u naar een frisse start elders. Outplacement Soest kan u daarbij helpen want met een outplacementtraject. Zo komt u niet alleen sneller aan een baan, maar wordt u ook geholpen met het bemachtigen van een nieuwe baan die bij u past en duurzaam is. voor werkgever en werknemer

Het doel van outplacement Soest

Bij ons komt u terecht voor professionele dienstverlening in outplacement, re-integratie, jobcoaching en loopbaanbegeleiding. Met jarenlange ervaring en expertise over de huidige arbeidsmarktsituatie worden onmogelijkheden vertaald naar mogelijkheden. De doelstelling van Werkcontact is om mensen aan nieuw en duurzaam werk te helpen.

Het volgen van een traject mag best leuk zijn

Onze begeleiding van outplacement Soest is laagdrempelig, professioneel en adequaat. We helpen u niet alleen goed op weg, maar zoeken met u mee naar geschikte vacatures, bemiddelen actief en hanteren een zeer persoonlijke benadering. Daarbij bieden we diverse, op maat gesneden, outplacementtrajecten aan. Van zeer uitgebreide trajecten waarin meerdere trajectonderdelen worden ingezet tot kortere trajecten waarbij sprake is van begeleiding en ondersteuning op iets heel specifieks. En indien u zich geen intensief en uitgebreid maatwerktraject kunt veroorloven of daar geen behoefte aan heeft, biedt ons verkorte outplacementtraject wellicht uitkomst. Dit is een kort en intensief traject van outplacement Soest waarin u in korte tijd klaargestoomd wordt voor de arbeidsmarkt anno nu. Welk traject u ook volgt, outplacement Soest helpt u graag bij het vinden van uw nieuwe baan. Dat doen we van uit onze kennis en ervaring. En met plezier. Want het volgen van een outplacementtraject mag best leuk zijn.

Wist je dat je dat als je weggaat bij je werkgever dat je vaak een transitievergoeding kunt krijgen? Bereken jouw transitievergoeding op Ontslagjuristennederland.nl.