Multiresource
Image default
Zakelijk

Paruzzi: leverancier van VW onderdelen

Wat ooit eind jaren 80 van de vorige eeuw begon met het aanbieden van bouwpakketten van speciale auto’s naar model van de VW Kever, is vandaag de dag uitgegroeid tot de toonaangevende webshop in oude VW onderdelen. Met 60.000 onderdelen op voorraad en zakelijke en particuliere klanten door heel Europa is Paruzzi Classic VW Supplies de meest succesvolle naam in deze branche. De Volkswagen onderdelen worden geïmporteerd uit de hele wereld én er worden speciale onderdelen ontwikkeld en geproduceerd door Paruzzi zelf.

Onderdelen voor alle typen klassieke Volkswagens

Een bezoek aan de webwinkel van Paruzzi Classic VW Supplies levert gegarandeerd de onderdelen op die je nodig hebt. Je vindt eenvoudig Keveronderdelen en onderdelen voor de Karmann Ghia type 3 en 4, VW Bus, Type 181, de T25 en T3 bus. Je kunt rekenen op een snelle levering en vlekkeloze afhandeling van je bestelling. Als je thuis op je gemak naar VW onderdelen wilt zoeken, heeft Paruzzi het Grote Keverboek voor je ter beschikking. Hierin vind je interessante informatie over alle uit voorraad leverbare producten.

Compleet aanbod van accessoires voor de VW Kever

Paruzzi heeft de meest complete webwinkel voor onderdelen van klassieke Volkswagens. Het is goedkoop en gemakkelijk om online bijvoorbeeld Kever accessoires te bestellen. Het aanbod loopt uiteen van achterruit jaloezieën, bekerhouders, deurkozijnbescherming en hemel opbergnetten tot hoedenplanken, middenconsoles, rekjes onder het dashboard en vintage ventilatoren. Paruzzi is telefonisch (+31(0)113 – 503 555) en per mail bereikbaar voor al je vragen over het onderdelenassortiment of over bestellingen. Ook kun je deelnemen aan onze groothandelsactiviteiten of ons kantoor aan de Kreeft 16 in Yerseke bezoeken. Je bent hier van harte welkom.

https://www.paruzzi.com/