Multiresource
Image default
Industrie

Rijplaten kopen in Groningen

De samengestelde wegplaat is licht in gewicht (52 kg / m²). Op deze manier kan elke lading twee keer zoveel platen vervoerd worden. Door zijn lichte gewicht is de composiet rijbaanplaat snel en eenvoudig te plaatsen. Het is ook mogelijk om twee wegplanken tegelijk te plaatsen. Het werkoppervlak van een oprit is 8 vierkante meter. De grote wegplaat volgt de grond en zorgt voor de beste drukverdeling en lastverdeling. Hierdoor kunnen deze planken direct op elke ondergrond worden geplaatst zonder vooraf te hoeven betalen voor landbouw. Het composiet stoeppaneel heeft een groot drijfvermogen. Ze zijn geschikt voor elk type ondergrond: door het gebruik van samengestelde wegenplaten kan de oppervlaktebelasting worden geminimaliseerd. Dit kan de onderhoudskosten minimaliseren.

Onze stevige en lichtgewicht verkeersborden vormen een solide basis voor elke bouwplaats, bouwplaats of activiteit. Van Meekeren verhuurt deze platen door heel Nederland. Naast verhuur is Van Meekeren ook verantwoordelijk voor transport, logistiek en installatie. Ook bij de algehele engineering van uw werf of bouwplaats ondersteunen wij u graag. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Composietmateriaal is een sterk materiaal. Tijdelijke wegen gemaakt van staalbetonplaten zijn bestand tegen zwaar verkeer tot 400 ton per vierkante meter. Behalve dat het licht en sterk is, heeft dit materiaal nog een ander voordeel. Dit materiaal heeft een grote ontwerpvrijheid. Door toepassing van antislip profielen en vierzijdige liplasverbinding kan de ontwerpvrijheid optimaal worden benut. Deze liplasverbinding verbindt de plaat met een gesloten en vlak tijdelijk oppervlak. Het composiet materiaal neemt geen water op, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Het kan worden aangebracht op vloeistofondoorlatende en inerte (chemisch bestendige) oppervlakken. Samengestelde verkeersborden:

https://www.vanmeekereninfra.nl/