Multiresource
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool Haarlem tot uw dienst  

Onze rijschool in Haarlem geeft zowel lessen in een personenauto voor rijbewijs B als motorrijlessen voor rijbewijs A. De rijinstructeurs zijn vakbekwaam en laten je op een veilige en verantwoorde manier deelnemen aan het verkeer. Indien je er aan toe bent ben jij klaargestoomd voor je examen en kun je snel de weg op. Denk je dat je met jouw 16e levensjaar nog geen les mag nemen? Dan heb je het zeker mis. We bieden namelijk ook aan jongeren vanaf 16 jaar al de theorie cursus aan en vanaf 16,5 mag je al bij ons praktijklessen komen volgen. Op je 17e kun jij dus al in het bezit zijn van een rijbewijs. Indien je een baantje krijgt ben je zo met alle vrijheid snel op je werk.

Natuurlijk hebben onze instructeurs bekwame ervaring met faalangst. Speciaal afgestemde faalangst examens waarvoor je zonder zenuwen examen kunt doen is zeker een optie bij ons. Wil je snel je rijbewijs? Dan kun je een spoedcursus volgen zodat je in een aantal weken alle kennis op zak hebt om af te gaan rijden en snel een auto aan te kunnen schaffen. 

Rijlessen en advies

Bij rijschool verkeerskunde geven wij jou advies omtrent het aantal lessen dat je nodig hebt. We zullen je nooit examen laten doen als je er zelf nog niet klaar voor bent. Onze bekwame instructeurs hebben veel ervaring en zien wanneer jij helemaal foutloos de weg op gaat. Als we denken dat je mag afrijden dan kun je gegarandeerd zijn van een hoge slagingskans. Het is een kwestie van plezier beleven. Daarom is lessen op het tempo wat jij aankan belangrijk voor ons.

Als je een proefles bij ons komt volgen geven wij jou ook advies over het geschatte aantel lessen wat je ongeveer nodig hebt. Dit hangt onder andere af de snelheid waarmee jij dingen oppakt of al eventueel rijervaring hebt bij een andere rijschool. Vaak heb je dan minder lessen nodig. Kom eens langs voor een proefles en dan maken wij een inschatting.

Motorrijlessen 

Bij ons kun je naast auto rijden ook gaan voor stoere motorrijlessen in Haarlem. Het voordeel van motorrijden is dat je een gevoel van snelheid en vrijheid ervaart. Daarnaast is een motor een indrukwekkend gevaarte op de weg. Hiervoor dien je zowel een theorie als praktijk examen voor de motor te behalen. Daarna mag je met rijbewijs A weg crossen op een motor of brommer. Een rijbewijs B is niet vereist om het motor examen af te kunnen leggen. Naast het leren beheersen van het voertuig leer je alles om veilig met een motor de weg op te kunnen. We geven lessen op lichte motoren, middenklasse motoren en zware motoren in diverse categorieën van A1 t/m A3. Op zware motoren mag je vanaf 22 jaar het praktijk examen afleggen.

 

https://rijschoolverkeerskunde.nl/