Studio QKLQ voor kippenvel bij uw doelgroep

U kent uw bedrijf, uw product of dienst en uw markt. U weet dat ze een toegevoegde waarde hebben voor uw doelgroep, maar het is lastig die boodschap over de Bühne te krijgen. Studio QKLQ snapt uw probleem en biedt de oplossing. Wij vertalen uw boodschap in emotie. Zodat uw doelgroep kippenvel krijgt. Dan vinden jullie elkaar beter. 

Studio QKLQ heeft een ruime trackrecord als het gaat om de productie van audio- en videoproducties en voice overs voor bedrijven en instellingen. Onze ervaring in het maken van radiocommercials of bedrijfsvideo’s is zo ruim dat wij ‘meedenken’ met de opdrachtgever liever vervangen door ‘vooruitdenken’. 

We vertalen creatief uw boodschap in een heldere boodschap die de juiste snaar bij uw doelgroep raakt. Daarna passen we (opnieuw creatief) de oplossing binnen de kaders van uw onderneming en budgets. Bij Studio QKLQ staan we 24/7 voor u klaar en gaan we meer dan 100% voor zowel de grote als de kleine budgets. 

Het begint met de eerste kennismaking. We zijn echt nieuwsgierig naar wat u en uw doelgroep samen willen bereiken. We luisteren, vragen, letten op details en vragen nog eens door om zeker te zijn dat we elkaar goed snappen. Pas dan gaan we aan de slag om uw video- of audioproductie of de voice over bij uw presentatie te componeren. Zo komen we tot resultaten die leiden tot tevreden klanten. 

Ook nieuwsgierig geworden? Hier vindt u onze tarieven voor bedrijfsfilms en hoe wij promofilms maken. Laat uw nummer achter en we bellen direct terug.

https://www.studioqklq.nl/