Traumaverwerking Nijmegen voor het accepteren van de pijn

Met Traumaverwerking Nijmegen en omgeving helpen we je graag verder met de gevolgen van een trauma. Wanneer u iets schokkends meemaakt, kan uw lichaam er op verschillende manieren op reageren.  Veelal sluit je lichaam zich af, blijf je de indrukwekkende beelden steeds voor je zien en zal je een onrustig gevoel ervaren. Wanneer deze klachten steeds vaker voor blijven komen, is het belangrijk dat je hier niet te lang mee gaat lopen. Met Traumaverwerking Nijmegen helpen ze je graag verder en zijn onze behandelingen erop gericht om de klachten te laten verdwijnen.

 

Met Traumaverwerking Nijmegen wordt er gekeken naar de oorzaak

 

Bij Praktijk Bodycheck zal er gewerkt worden met lichaamsgerichte traumaverweking. Hierbij wordt er gekeken hoe je lichaam op het trauma reageert en in wat voor patroon. Daarom werken wij met Somatic Experiencing, een therapie dat gebaseerd is op de overlevingsacties van dieren. Met deze behandeling gaan we je helpen om op een veilige en rustige manier, de angst en energie die is losgekomen bij het trauma te verminderen. Deze behandeling is ook te combineren met de andere behandelingen van Traumaverwerking Nijmegen wanneer uw persoonlijke situatie meer steun nodig heeft.

 

Een traumatische ervaring kan veel energie kosten en een belemmering zijn voor je eigen leven. Maak daarom al in een vroeg stadium een afspraak met onze specialisten en laat je helpen. Een afspraak doe je heel eenvoudig via onze website in het boekingsmoduul. Hier kun je meteen de beschikbaar data en tijdstippen zien. De specialisten staan voor je klaar om eventuele vragen via de telefoon te beantwoorden of via de mail. Schroom u dus ook niet en laat u vandaag nog helpen in onze kliniek. Een trauma is immers niet iets om je te schamen en bij Traumaverwerking Nijmegen helpen onze specialisten je graag.