Veilige en mooie werkschoenen en veiligheidsschoenen

Doe je een zwaar beroep in de bouw, in het transport of de metaalsector? Dan kun je niet zonder goede werkschoenen! Met werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, van Schoenen van Staal ga je stijlvol en veilig aan het werk. In het assortiment vind je topmerken zoals Quick, Python, Maxguard en Apache. Alle schoenen zijn voorzien van een gesloten hiel en een stalen of kunststof neus met een indeukresistentie van 2-joule. Daarnaast hebben de werkschoenen een schokabsorberende hak. Welke veiligheidsschoenen of werkschoenen zijn het meest geschikt voor jouw werksituatie?  

Dé webwinkel voor werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd

Werkschoenen worden gebruikt om de voeten te beschermen tijdens zware werkzaamheden. Werkschoenen heten ook wel veiligheidsschoenen, maar die naam is eigenlijk niet correct. Niet alle werkschoenen hebben namelijk een veiligheidsfunctie. Soms worden ze gedragen omdat ze extra stevig zijn, of juist lekker zitten voor specifieke werkzaamheden. Ben je werkzaam bij een bedrijf waar werkschoenen, ook wel veiligheidsschoenen genoemd, verplicht zijn? Volgens de Arbowet behoort jouw werkgever voor de juiste werkschoenen te zorgen. Voor jouw veiligheid, meer werkplezier en het voorkomen van blessures tijdens werktijd. Schoenen van Staal is dé webwinkel voor werkschoenen tegen de laagste prijzen. Voor deskundig advies kun je ook altijd langsgaan in de winkel in De Meern.

Verplicht werkschoenen dragen? Kies voor sportieve veiligheidsschoenen

In veel beroepen is het dragen van werkschoenen verplicht of aan te raden. Moet je op je werk werkschoenen dragen maar wil je wel leuke schoenen? Dan is Schoenen van Staal de specialist die u zoekt. In het assortiment vind je de perfecte dames- en herenschoenen bij Schoenen van Staal. Wil jij extra lang genieten van je werkschoenen en veiligheidsschoenen? Hier speciaal voor jou wat onderhouds- en gebruikerstips. Maak de sleutel altijd volledig los. Hierdoor houdt je de schoen zo goed mogelijk in vorm. Is het nodig een schoenlepel te gebruiken? Doe dat dan ook. Loop de schoenen goed in voordat je ermee gaat werken en spray ze in met een speciale beschermingsspray. En ook niet geheel onbelangrijk: wanneer de schoen nat is geworden, deze niet onder de verwarming zetten. Met deze tips zorg je ervoor dat jouw werkschoenen en veiligheidsschoenen zo lang mogelijk mooi blijven.