Multiresource
Image default
Bedrijven

Veiligheid voor je werknemers met personenalarmering

Personenalarmering is een specialisme van Secure2Go. Dit is een specifiek specialisme in de beveiligingsbranche, omdat een goede werking voor de eindgebruiker het verschil tussen leven en dood kan zijn. Het is daarom zeer belangrijk dat er wordt gewerkt met een betrouwbaar apparatuur. Secure2Go biedt ook alleen gecertificeerde apparatuur aan dat gebruikt wordt tijdens verschillende extreme situaties.

Veiligheid voor personen

Bij het beveiligen van objecten, voertuigen of voorwerpen wordt vooral gewaakt over materiele zaken, maar mobiele personenalarmering gaat over het welzijn en de veiligheid van mensen. Personenalarmering kan gebruikt worden voor veel verschillende beroepen, denk hierbij aan alleen werkers zoals deurwaarders. Deze mensen krijgen vaak te maken met agressie en geweld. Door personenalarmering zijn deze mensen veiliger en kan er direct hulp ingeschakeld worden. Die hulp kunnen andere collega’s zijn die dicht in de buurt zijn, maar dit kan ook de politie zijn. Personenalarmering kan ook gebruikt worden door bouwvakkers, loodgieters of andere vakmensen die vaak alleen werken. Wanneer deze mensen op een afgelegen locatie werken en niemand ze in de gaten kan houden is het verstandig om een alarmknop te gebruiken mocht er iets gebeuren.

Personenalarmering zorgt voor een veilig gevoel

Volgens de ARBO wet is het verplicht om een werknemer optimaal te beschermen tegen gevaar en gevaarlijke situaties. Secure2Go richt zich specifiek op de alarmering van de bedreigde personen en mensen die tijdens hun werk in gevaar kunnen komen. Door middel van een noodknop voldoe je aan de verplichting om je werknemers in alle tijd veilig te laten voelen. Een mobiele noodknop draagt direct bij aan het veiligheidsgevoel van de persoon. Wanneer je weet dat je een noodknop op zak hebt zal het werk veiliger aanvoelen. Als je veiligheidsgevoel op peil is ben je vaak instaat om zelfverzekerder en meer gefocust je werk te doen. Werk daarom samen met een personenalarmering voor een goed veiligheidsgevoel.

Gerelateerde artikelen

Verloskundigenpraktijk Den Haag en omgeving: waar u zich thuis voelt

>Hulp van een specialist bij het aanvragen van een CE keurmerk

Minder geluidsoverlast van uw collega’s