Vergaderen in de hoofdstad

Vergaderingen zijn vaak van essentieel belang voor het komen tot een gemeenschappelijk besluit maar duren vaak onnodig lang. Effectiviteit en creativiteit zijn twee aspecten die gestimuleerd moeten worden tijdens een vergadering.Wat vaak over het hoofd wordt gezien is hoe de juiste vergaderlocatie een positieve invloed kan hebben hierop. Zo heeft de kleur op de muren al een grote invloed, waarbij uit onderzoek van TNO bleek dat een rode en groene kleur mensen actiever en creatiever maken. Daarnaast moet de invloed van daglicht en akoestische plafonds niet onderschat worden. Maar hoe vindt u tussen die vele vergaderlocaties in Amsterdam, de perfecte locatie voor uw bedrijf?

De perfecte vergaderlocatie

Van der Valk Hotel Amsterdam biedt verscheidene inspirerende vergaderzalen aan en helpt u graag met het organiseren van een goede en creatieve bijeenkomst. De zalen zijn uitgerust met alle benodigde faciliteiten waardoor u en uw team niets te kort komt. Inclusief fijn daglicht en akoestische plafonds. Het is een bekend beeld; de vergadering moet beginnen maar de beamer doet het nog niet, of de klikker werkt niet naar behoren. Wanneer u bij Van der Valk Hotel Amsterdam een vergaderzaal huurt, nemen het salesteam graag al deze zorgen uit handen. Ook is het mogelijk de opstelling van de zaal aan te passen naar de grootte van uw gezelschap. Gaat uw voorkeur uit naar een u-vorm opstelling, of toch liever een boardroom of theater opzet? Het salesteam adviseert u graag. Door u bij te staan bij de beslissingen rondom het huren van de zaal, heeft u meer tijd over om zich te concentreren op het voorbereiden van de vergadering. Aanvullend worden verfrissende drankjes en tussendoortjes verzorgd in de breakout ruimte zodat u en uw team van een verdiende pauze kunnen genieten.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in Van der Valk vergaderlocatie Amsterdam? Neem dan contact op met het salesteam van Van der Valk Amsterdam-Amstel via 020 80 01 100 of mail naar amsterdam @ valk. com. Ook is het mogelijk om een vergaderarrangement af te nemen, inclusief een lunch- en/of dinerbuffet. Neem hiervoor contact op met reservations @ amsterdam. valk. com.

https://www.vandervalkamsterdam.com/