Multiresource
Image default
Woning en Tuin

Vergelijkhoveniers.nl is hét adres voor iedereen die een tuin heeft

Een boomstronk verwijderen lijkt wellicht een eenvoudige taak, maar dat blijkt in werkelijkheid toch anders te liggen. In veel gevallen bevinden de wortels van de boom of stronk zich een stuk dieper dan u denkt. Dat betekent dat de boomstronk stevig vergroeid is met de grond. En, inderdaad, verwijderen is dan behoorlijk moeilijk.

Vergelijkhoveniers.nl is een online platform voor mensen zoals u. Tuinliefhebbers die weten welke activiteiten ze zelf kunnen doen en welke vragen om experts. Een stronk weghalen is zo’n klus. De tuinmannen en -vrouwen die wij u aanbieden, hebben de juiste papieren en jarenlange ervaring. Bovendien beschikken ze over alle materialen en gereedschappen die nodig zijn. We hopen dat u snel de vakman vindt die u zoekt. Heeft u nog vragen, laat het ons weten!

Kandelaberen is een snoeitechniek. Misschien roept de term bij u allerlei vragen op. Wanneer moet ik kandelaberen? Welke bomen komen in aanmerking? Stel dat ik e.e.a. overlaat aan een vakman, wat gaat het mij dan kosten? Op deze vragen en alle andere die u heeft, geeft uw eigen Vergelijkhoveniers-team een antwoord! Zijn naam dankt de term kandelaberen aan de kandelaar, ook wel kandelaber genoemd. Als de takken van een boom via deze methode worden gesnoeid, ziet de boom er uiteindelijk uit als een kandelaar. Kandelaberen is uitermate geschikt voor bomen die in een omgeving van veel asfalt staan. Lucht en water zijn behoorlijk schaars voor deze bomen. Goed snoeien zorgt ervoor dat de vochtbehoefte minder wordt en de boom dus gezonder.

https://www.vergelijkhoveniers.nl/